Timanttimaalaus Harmaa Susi (27 x 38)(WD086)

32,90  sis. alv

Wizardin ihastuttava timanttimaalaustyö Harmaa Susi 27 x 38 (WD086). Pakkaus sisältää kaiken tarvittavan timanttimaalauksen valmistamiseen. Neliönmuotoiset timantit peittävät koko työn alueen. Kehykset eivät kuulu pakettiin. Täältä löytyy lisää malleja, näitä voit kauttani tilata.  Ja tästä Wisardin timanttimaalauksia. Toimitusaika 1- 2 viikkoa, jos toimittajalla on tuotetta varastossa. Jos tuote on toimittajalta väliaikaisesti loppunut, toimitus aika 1-2 kuukautta.

 

Varasto loppu

Kuvaus

Wizardin ihastuttava timanttimaalaus Harmaa Susi 27 x 38 (WD086). Katso lisää malleja täältä.

Timanttimaalaus Harmaa Susi tehdään asettelemalla pieniä akryylitimantteja pohjalle. Pohjaan on painettu kuvio, jossa on symbolit jokaisella timantille. Sinun tarvitsee vain seurata kuvioitua pohjaa ja asetella timantit paikoilleen pakkauksessa olevalla työkalulla. Vahaa kannattaa käyttää apuna, koska se auttaa timantteja pysymään työkalussa.

Timanttimaalaus on helppoa, se soveltuu niin aikuisille kuin lapsillekin. Töissä on sekä aloittelijoille sopivia helppoja töitä, kuin myös vaativimpia töitä pidempään harrastaneille. Uutuutena on paksulle foam levylle tai pahville painetut työt. Nämä työt ovat osapeittoisia, joten ne sopivat hyvin myös lapsille ja aloittelijoille. Foamlevylle painetuissa töissä on myös kehykset painettu, joten erillistä kehystystyötä ei tarvita. Katso täältä esimerkki foam levylle painetusta työstä.  Pahville painetuissa töissä on mukana muovinen teline, johon työn voi asettaa esille. Katso täältä pahville painetusta työstä esimerkki.

Tässä linkissä tarkemmat ohjeet!

Timanttimaalaus paketti sisältää kaiken tarvittavan työn valmistamiseen (kehykset ei kuulu pakettiin):

  • esipainettu kangas – taulupohja, jossa tarrapinta ja irroitettava suojakalvo
  • symbolit taulupohjassa, jotta osaat asettaa timantit oikeisiin paikkoihin
  •  yhdeksänsärmäiset akryylitimantit (2,5 mm x 2,5 mm)  numeroiduissa paketeissa, alusta timanttien lajittelua varten
  • työkalu timanttien asetteluun
  • ohjeet työskentelyyn

Vinkkejä työskentelyyn:

  1.  On tärkeää asetella timantit niin lähelle toisiaan kuin mahdollista, jotta lopputulos olisi mahdollisimman hyvännäköinen.
  2.  Poista suojakalvo vain pieneltä alueelta kerralla
  3. Timanttien lajittelu alustalle helpottaa työskentelyä

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.