TIMANTTIMAALAUS

 

Oletko jo kokeillut uusinta käsityövillitystä timanttimaalusta?  Timanttimaalaustyöt sopivat kaikenikäisille. Niitä löytyy helppoja aloittelijoille ja kokeneemmille käsitöiden taitajille löytyy haastavampia timanttimaalauksia. Pienistä ja helpoista  pakkauksista valmistat hauskat magneetit.  Näillä on helppo ja edullinen aloittaa timanttimaalaus. Taulupakkauksia löytyy monenkokoisia, pienistä ja helpoista isoihin ja vaativiin. Lisäksi timanttimaalauksia on kahdenlaisia: toisissa täytetään koko työ timanteilla ja helpoimmissa töissä niillä täytetään vain osa työstä.

Tästä klikkaamalla pääset ohjeeseen.

Timanttitöitä tehdään ristipistotöiden tavoin:  asetellaan pieniä muovisia (pyöreitä tai neliskulmaisia) ”timantteja” akryylistrasseja painetulle numeroidulle  pahviselle tai kankaiselle pohjalle. Pohjassa on värillinen mallikuva, joten työ on helppo toteuttaa.  Pakkauksessa on kaikki, mitä tarvitset työn tekemiseen.  Valmiit työt ovat upeita taideteoksia. Alla on muutama linkki kauttani tilattaviin töihin. Kysy hintoja ja toimitusaikoja napparanappi@luukku.com

Varvikkaan timanttimaalaukset löytyvät täältä. Nämä on pingotettu kiilapuille ja niihin on painettu kehys. Varvikkaan työt tehdään pyöreillä timanteilla.

Tilattavia timanttimaalauksia löytyy täältä  

Tilattavia timanttimaalauksia täältä

Tilattavia timanttimaalauksia täältä

Tilattavia timanttimaalauksia neliötimanteilla myös täällä.