Kauppa

NäppäräNäppi on pieni käsillä tekemiseen keskittynyt verkkokauppa Iisalmessa. Tavoitteena tarjota kivaa tekemistä kaikenikäisille. Valikoimissamme on neule- ja virkkauslankoja, lasten askartelupakkauksia, timanttitöitä, kanavatöitä ja ristipistotyynyjä. Tuotevalikoima vaihtelee sesonkien ja muotivillitysten mukaan.
Tavoitteena on kasvattaa verkkokaupan tuotemäärää pikkuhiljaa. Otathan rohkeasti yhteyttä, mikäli et löydä haluamaasi tuotetta verkkokaupastamme, palvelemme sinua aina hyvin mielellämme.
Puhelinnumeromme 044 323 6112. Sähköposti napparanappi@luukku.com.

Tavoite on, että verkkokaupan tuotteiden varastomäärät pitävät paikkaansa, mutta mikäli tilaamasi tuote on ehtinyt loppua, ilmoitamme siitä sinulle puhelimitse tai sähköpostitse.

Toimitamme tilaukset mahdollisimman nopeasti, joko tilauspäivänä tai sitä seuraavana päivänä. Viikonlopun tilaukset lähetetään pääsääntöisesti maanantaina tai viimeistään tiistaina. Loma-aikoina toimituksista informoidaan erikseen, aina tilanteen mukaan. 

NäppäräNäppi on pienin verkkokauppa ja varastot eivät ole kovin suuret. Pyrimme palvelemaan sinua kuitenkin suurella sydämellä ja mahdollisimman nopeasti. Meihin voi aina ottaa yhteyttä, olipa mieltäsi askarruttava asia mikä tahansa.