TOIMITUSEHDOT

TILAUKSEN MAKSAMINEN
Saat tehdystä tilauksestasi laskun sähköpostiisi. Kun suoritus näkyy tilillämme, toimitamme tilauksesi 1-3 arkipäivän kuluessa. Pientilauksissa ota yhteyttä puhelimitse, postikulut sovitaan tällöin erikseen.

TOIMITUSTAPA JA TOIMITUSKULUT
Tällä hetkellä toimitamme lähetykset postin kautta. Kun lähetys on saapunut lähipostiisi, saat siitä saapumisilmoituksen. Toimituskulut veloitetaan tilauksen maksun yhteydesssä. Toimituskulu on kiinteä 6,90. Yli 80 euron tilauksissa toimituskulut 0 euroa. Voit myös noutaa lähetyksen Asevelikatu 22, jolloin lähetyskulut ovat 0 €. Iisalmen kaupungin alueella voin myös toimittaa tuotteet sovittuun paikkaan, jolloin lähetyskulut ovat myös 0 €.

TUOTTEIDEN PALAUTUS
Asiakkaalla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain täysin käyttämättömiä sekä myyntikelpoisia tuotteita. Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossaan ja tuotelappujen on oltava tuotteessa paikoillaan, tuotelappujen irti repiminen on ostopäätös.
Jos haluat palauttaa tuotteen, olethan yhteydessä meihin joko puhelimitse 0443236112 tai sähköpostitse napparanappi(at)luukku.com. Asiakas maksaa itse lähetyskulut palauttaessaan tuotteita.