Julkaistu Jätä kommentti

NäppäräNäpin Askartelukurseilla viihdytään

NäppäräNäpissä on järjestetty askartelukursseja jo yli kahdenkymmennen vuoden ajan. Kursseilta saat kivoja vinkkejä askartelun ihanasta maailmasta. Ja onhan yhdessä tekeminen muutenkin mukavaa ja antoisaa. Lisäksi on tutkittu, että käsillä tekeminen edistää sekä fyysistä että psyykkistä terveyttä.

Itselleni käsillä tekeminen on ollut rakas harrastus jo pikku tytöstä saakka. Äiti oli kova tekemään kaikenlaisia käsitöitä ja siitä tekemisen riemu tarttui minullekin. Koulussa käsityöt oli lempiaine. Mukavinta tässä työssä on jakaa tätä käsillä tekemisen ihanuutta muillekin. Joten tervetuloa nauttimaan yhdessä tekemisestä NäppäräNäpin kursseille. Tänä syksynä järjestämme sekä päivällä että illalla kursseja, jotta työssä käyvätkin voivat osallistua.

Kurssimaksu on vain 10€ ja lisäksi tietenkin tulee tarvikemaksu. Työt ovat helppoja ja nopeita toteuttaa. Kaikki saavat varmasti työn valmiiksi ammattitaitoisen Tarjan valmennuksessa.

Tänä syksynä kursseilla pääset kokeilemaan tämän hetken hittiä makramee solmintaa. Kurssilla opetellaan tekniikkaa ihan alkeista ja kurssin aikana valmistetaan pieni seinävaate. Valotaulut ovat olleet hitti jo muutaman vuoden ja meillä on kehitetty ihan oman mulperipaperista ja kuitukankaasta canvas pohjalle toteutettava valotaulu. Tämä on minun henkilökohtainen suosikki ja nyt saatiinkin jo ihania uusia mulperipapereita myyntiin. Lisäksi tientenkin sukelletaan minimaailmojen ihanaan taikaan ja rakennetaan lasipurkkiin omanlainen satumaailma. Eikä perinteisiä joulukortteja eikä jouluaskarteluja ole tietenkään unohdettu.

Tässä vielä kurssipäivät: saman päivänä päiväkurssi 12-14 ja iltakurssi 17-19:

1.MAKRAMEKURSSI To 17.10.

Opetellaan makramesolmutekniikkaa tekemällä pieni seinävaate.

2.VALOTAULUKURSSI To 24.10.

Suosittuja valotauluja voi siis askarrella itse mulperipaperista ja kuitukankaasta. Kanvaasitauluun mulperipaperin siirto, led-valojen ym.koristeiden laittaminen. Papereita on useita erilaisia, myös jouluisia.

3.MOSAIIKKIASKARTELU To 31.11. ja To 7.11.

Styrox-kartonkiin mosaiikkitontun teko.Liimaus/saumaus.

4.JOULUKORTTIASKARTELU To 14.11.

Askarellaan 5 joulukorttia mallien mukaan eri tekniikoilla. 

(ask.kuvio,leimasin,muleripaperi,3d…)

5.MINIMAAILMA To 21.11.

Lasipurkin ”sisustus” ihanaksi minimaailmaksi somisteita,

lumimassaa,mulperipaperia käyttäen…

6.JOULUASKARTELUA To 28.11.

Askarellaan joulukoristeita esim.tonttuja,enkeleitä,palloja…

ILMOITTAUTUMISET:

napparanappi@luukku.com, 017 826038, suoraan hlökunnalle tai Facebookissa