Timanttimaalaus Rakkaus kissat (30 x 30cm) AX303001

19,90  sis. alv

Ihana UUTUUS  timanttityö: Rakkaus kissat – on tyylikäs sisustustaulu (30 x 30). Työ on painettu paksulle foam levylle, myös kehykset on painettu siihen. Ei siis tarvitse erikseen kehystää, pakkaus sisältää myös tarralla kiinnittyvän taulukoukun. Timantit ovat pyöreitä ja ne peittävät osan pohjasta. Tämä timanttimaalaus sopii aloittelijoille ja myös lapsille, yli 8 vuotiaille. Aloita uusi koukuttava harrastus. Timanttimaalaus on myös tosi loistava lahjaidea.

 

1 varastossa

Kuvaus

Aloita uusi harrastus: tämä timanttimaalaus Rakkaus kissat on oiva aloituspaketti. Sisältää kaiken tarvittavan kauniin taulun valmistamiseksi. Taulussa on painetut kehykset, joten erillistä kehystystyötä ei tarvita. Timanttimaalaus on koukuttava harrastus ja koko ajan tulee lisää uusia upeita töitä. Nämä ovat todella hyviä lahjaideoita, mutta kaunistavat myös omaa kotia. Mikä parasta timanttimaalaus on helppoa ja sopii siksi myös lapsille. Töissä löytyy helppoja aloittelijoille sopivia maalauksia sekä vaikeampia ja suuritöisempiä jo pidempään harrastaneille. Timanttimaalaukset ovat myös todella hyvä lahjaidea: käsityöläiselle voit antaa pakkauksen tehtäväksi. Mutta huippu lahjaidea on myös valmiiksi tehty taulu!

Timanttimaalaus Rakkaus kissat (30 x 30 cm) ( AX303001)  on painettu paksulle foam levylle.  Myös kehykset on painettu levyyn, eivät siis ole kolmiulotteiset. Mutta tätä työtä ei tarvitse erikseen kehystää, vaan saat valmiin taulun, kun olet kiinnittänyt timantit. Pyöreät timantit tulevat peittämään osan työstä, taustaan ei tule timantteja.  Pakkaus sisältää myös foam levyyn tarralla kiinnittyvän taulukoukun. Rakkaus kissat timanttimaalaus sopii tyylikkääseenkin kotiin sisustustauluksi.

Timanttimaalaus työ sopii hyvin aloittelijoille ja lapsille (yli 8 vuotiaille). Tästä voi tulla uusi yhteinen mukava ja koukuttava harrastus.

Timanttimaalaus paketti sisältää kaiken tarvittavan työn valmistamiseen. Koska työ on painettu paksulle foam levylle, se säilyttää hyvin muotonsa ja voidaan ripustaa seinälle sellaisenaan. Tauluun on painettu myös kehykset, jolloin erillistä kehystystyötä ei tarvita. Saat siis todella helposti kauniin sisustustaulun. Tauluissa on paljon erilaisia aiheita, joten varmasti jokaiselle löytyy mieleinen.

  • yksityiskohtaisesti esipainettu foam levy taulupohja, jossa tarrapinta ja irrotettava suojakalvo
  • symbolit taulupohjassa, jotta osaat asettaa timantit oikeisiin paikkoihin
  •  pyöreitä akryyli timantteja,  alusta timanttien lajittelua varten
  • työkalu timanttien asetteluun,  vaha
  • taulukoukku  työn ripustamista varten

Vinkkejä työskentelyyn:

  1.  On tärkeää asetella timantit tarkasti niille tarkoitetuille paikoille, jotta työstä tulee halutun näköinen.
  2.  Poista suojakalvo vain pieneltä alueelta kerralla, silloin alue, jota et työstä säilyy hyvin.
  3. Timanttien lajittelu alustalle helpottaa työskentelyä – löydät helposti tarvitsemasi timantit ja virheitä ei pääse syntymään.
  4. Käytä timanttien asetteluun tarkoitetussa työkalussa vahaa liimaamisen helpottamiseksi.

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.