Ristipistotyö Vauvan jalka kädellä (PN-0156487)

37,70  sis. alv

Ristipistotaulu Vauvan jalka kädellä 14 x 16 cm. Kirjotaan muliinilangalla  risti- ja jälkipistoin ecrunvärisen aidakankaan ruutuja laskien 7,0 ruutua/cm.  Pakkauksessa aidakangas (100 % puuvilla), ruskean sävyiset DMC muliinilangat , neula , englanninkielinen ohje ja ruutupiirros (sisältää kaikki aakkoset). Tästä paketista voi kirjoa  syntymätaulun. Kehykset eivät kuulu pakettiin.

1 varastossa

Kuvaus

Ristipistotyö Vauvan jalka kädellä on Vervacon upea laskettava kirjontapakkaus. Työstä voi tehdä syntymätaulun vauvalle. (tuotenumero PN-0156487).

Kirjotaan muliinilangalla  jälki- ja ristipistoin ecrun värisen aidakankaan ruutuja laskien 7,0 ruutua/cm. Työssä on 9 väriä.

Paketti sisältää 100 % puuvillaisen ecrun värisen aidakankaan, DMC muliinilangat, neulan, ohjeet usealla kielellä (ei suomeksi) sekä ruutupiirroksen (sisältää kaikki aakkoset).

Koko n. 14 x  16 cm

Valmistaja on luokitellut työn helpoksi toteuttaa.

Ristipisto on yleisin pisto. Pisto valmistuu kahdessa vaiheessa, ensin oikealle viisto alapisto, jonka päälle ommellaan vasemmalle viisto yläpisto. Valmis pisto muodostaa ristin tai rastin kankaan oikealle puolelle ja pystysuorat pistot nurjalle. Kaunis tulos saadaan, kun yläpistot ommellaan samaan suuntaan viistoiksi. Voit ommella yhden ristipiston kerrallaan tai voit ensin ommella rivin alapistoja ja sitten palata takaisin ja ommella yläpistot.

 

Toimitusehdot löytyvät täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.