Ristipistotyö Nalle Puh sateella (PN-0172703)

74,90  sis. alv

Ristipistotyö Nalle Puh (Disney) sateella on Vervacon upea laskettava kirjontapakkaus. Työn koko on 26 x 28. Kirjotaan muliinilangalla solmu-, pitkä-, jälki- ja ristipistoin vaaleansinisen  aidakankaan ruutuja laskien 5,4 ruutua/cm. Työssä on 23 väriä. Paketti sisältää 100 % puuvillaisen vaalean sinisen  aidakankaan, DMC muliinilangat, neulan, ohjeet usealla kielellä (ei suomeksi) sekä ruutupiirroksen (sisältää kaikki aakkoset).

 

 

1 varastossa

Kuvaus

Ristipistotyö Nalle Puh (Disney) sateella on Vervacon upea laskettava kirjontapakkaus.(tuotenumero PN-0172703).

Kirjotaan muliinilangalla solmu-, pitkä-, jälki- ja ristipistoin vaaleansinisen  aidakankaan ruutuja laskien 5,4 ruutua/cm. Työssä on 23 väriä.

Paketti sisältää 100 % puuvillaisen vaalean sinisen  aidakankaan, DMC muliinilangat, neulan, ohjeet usealla kielellä (ei suomeksi) sekä ruutupiirroksen (sisältää kaikki aakkoset).

Koko n. 26 x  28 cm

Valmistaja on luokitellut työn helpoksi toteuttaa.

Ristipisto on yleisin pisto. Pisto valmistuu kahdessa vaiheessa, ensin oikealle viisto alapisto, jonka päälle ommellaan vasemmalle viisto yläpisto. Valmis pisto muodostaa ristin tai rastin kankaan oikealle puolelle ja pystysuorat pistot nurjalle. Kaunis tulos saadaan, kun yläpistot ommellaan samaan suuntaan viistoiksi. Voit ommella yhden ristipiston kerrallaan tai voit ensin ommella rivin alapistoja ja sitten palata takaisin ja ommella yläpistot.

 

Toimitusehdot löytyvät täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.