Syntymätaulu Nalle ja Ankka (PN-0148181)

47,70  sis. alv

Syntymätaulu Nalle ja Ankka   20 x 23 cm. Kirjotaan muliinilangalla  risti-, solmu-, puoliristi-, pitkä- ja jälkipistoin valkoisen aidakankaan ruutuja laskien 5,4 ruutua/cm.  Pakkauksessa aidakangas (100 % puuvilla), DMC langat (sekä pinkit että siniset), neula , englanninkielinen ohje ja ruutupiirros (sisältää kaikki aakkoset). Tästä paketista voi siis kirjoa joko pojalle tai tytölle syntymätaulun. Kehykset eivät kuulu pakettiin.

1 varastossa

Kuvaus

Syntymätaulu Nalle ja Ankka on Vervacon upea  ristipistoilla tehtävä kirjontapakkaus. (tuotenumero PN-0148181).

Kirjotaan muliinilangalla  solmu-, puoliristi-, pitkä-, jälki- ja ristipistoin valkoisen aidakankaan ruutuja laskien 5,4 ruutua/cm. Työssä on 17 väriä.

Pakkauksessa sekä vaaleanpunaiset että -siniset  DMC muliinilangat. Voit siis toteuttaa samasta paketista joko pojalle tai tytölle syntymätaulun. Paketti sisältää 100 % puuvillaisen aidakankaan, kahden väriset langat, neulan, ohjeet usealla kielellä (ei suomeksi) sekä ruutupiirroksen (sisältää kaikki aakkoset).

Koko n. 20 x  23 cm

Valmistaja on luokitellut työn helpoksi toteuttaa.

Ristipisto on yleisin pisto. Pisto valmistuu kahdessa vaiheessa, ensin oikealle viisto alapisto, jonka päälle ommellaan vasemmalle viisto yläpisto. Valmis pisto muodostaa ristin tai rastin kankaan oikealle puolelle ja pystysuorat pistot nurjalle. Kaunis tulos saadaan, kun yläpistot ommellaan samaan suuntaan viistoiksi. Voit ommella yhden ristipiston kerrallaan tai voit ensin ommella rivin alapistoja ja sitten palata takaisin ja ommella yläpistot.

 

Toimitusehdot löytyvät täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.