Pitkäpistotyö Pinkki Puutarha 1572

13,90  sis. alv

Pitkäpistotyö Pinkki Puutarha  on Riolisin käsityöpakkaus, josta valmistuu pieni taulu (12 x 12). Paketissa painettu pohja (Aida-kankaalle), villa/akryylilangat ja neula.  Työ on kohtalaisen helppo ja sopii myös aloittelijoille. Kehykset eivät sisälly pakettiin.

4 varastossa

Kuvaus

Pitkäpistotyö Pinkki Puutarha 1572

Pitkäpistotyö Pinkki Puutarha Riolisin käsityöpakkaus. Paketista valmistat pienen sisustustaulun kooltaan 12 x 12 cm. Kuva on painettu Aida-kankaalle värein, jolloin se on helppo ommella. Työ ommellaan pitkillä pistoilla värejä seuraten.

Pitkäpistotyö Pinkki Puutarha on hiukan vaativampi työ, koska on painettu Aida-kankaalle. Toiset työt on painettu pitkäpistokankaalle, joka on hiukan tätä Aida-kangasta harvempaa. Muuten työ on melko helppo, koska pistot ommellaan pitkillä vedoilla värimalleja noudattaen.

Taulun värimaailma on hyvin yhteen sointuva ja taulussa on seesteinen tunnelma. Helppo ja nopea tapa aloittelijallekin tutustua kirjontatöihin ja aloittaa uusi kiva harrastus.

Paketin sisältö

  • Zwigart-Aida-kangasta  (10 count), johon kuvio on painettu
  • Riolisin villa/akryylilangat ja neula
  • Pitkäpistotyössä Pinkki Puutarha on 10 väriä
  • Paketissa on myös ohjeet 6 eri kielellä (ei suomeksi)

Riolisin villa/akryyli kirjontalangat

Riolisin villa/akryylilangat valmistetaan Italiassa. Uusi teknologia on mahdollistanut villan laadun parantamisen lisäämällä akryylia villaan. Nämä langat on valmistettu 70% akryylistä ja vain 30% villasta. Langat kestävät kulutusta paremmin, värit säilyttävät sävynsä ja ne allergisoivat vähemmän. Vanha perinne, uusi teknologia ja Riolisin omat kokemukset ovat varmistaneet hämmästyttävän laadun tälle materiaalille.

Villa/akryylilanka luo paremman 3D vaikutelman kuin puuvillalangat.  Lanka on erittäin pehmeää, sillä on helppo ommella kokemattomankin. Pistot asettuvat tiukasti paikoilleen ja ne luovat pehmeän  ja peittävän pinnan. Valmis työ näyttää viehättävältä, elävältä ja se muistuttaa hyvin elävästi alkuperäistä mallia.

Tilattavia käsityöpakkauksia täältä. 

Toimitusehdot

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.