Pitkäpistotyö Kaupunki Vuorilla 1630

18,50  sis. alv

Pitkäpistotyö Kaupunki Vuorilla (24×12) on Riolisin käsityöpakkaus, josta valmistuu pieni taulu. Paketti sisältää:

  • painettu pohja
  • villa/akryylilangat
  • neula
  • kehykset ei kuulu pakettiin

1 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Pitkäpistotyö Kaupunki Vuorilla

Pitkäpistotyö Kaupunki Vuorilla  on Riolisin käsityöpakkaus. Paketista valmistat helposti ja nopeasti  kauniin sisustustaulun kooltaan 24 x 12 cm.

Kuva on painettu pitkäpistokankaalle värein, jolloin se on helppo ommella. Työ ommellaan pitkillä pistoilla värejä seuraten. ssa eri värejä.

Pitkäpistotyö Kaupunki Vuorilla Paketin sisältö

Paketissa on Zwigart-Twist stramin kangasta (5.2 ruutua/cm),  johon kuvio on painettu. Työssä on myös laadukkaat  Riolisin villa/akryylilangat ja neula.  Työ ommellaan kokonaan pitköpistoilla.  Pitkäpistotyössä Kaupunki Vuorilla on 14 eri väriä. Taivaalla on sinisen kauniita sävyjä, taloissa ja ympäristössä eri värejä.

Työ on kohtalaisen helppo ommella, joten sopii myös aloittelijoille.

Riolisin villa/akryyli kirjontalangat

Riolisin villa/akryylilangat valmistetaan Italiassa. Uusi teknologia on mahdollistanut villan laadun parantamisen lisäämällä akryylia villaan. Nämä langat on valmistettu 70% akryylistä ja vain 30% villasta. Langat kestävät kulutusta paremmin, värit säilyttävät sävynsä ja ne allergisoivat vähemmän. Vanha perinne, uusi teknologia ja Riolisin omat kokemukset ovat varmistaneet hämmästyttävän laadun tälle materiaalille.

Villa/akryylilanka luo paremman 3D vaikutelman kuin puuvillalangat.  Lanka on erittäin pehmeää, sillä on helppo ommella kokemattomankin. Pistot asettuvat tiukasti paikoilleen ja ne luovat pehmeän  ja peittävän pinnan. Valmis työ näyttää viehättävältä, elävältä ja se muistuttaa hyvin elävästi alkuperäistä mallia.

Tilattavia käsityöpakkauksia täältä. 

Toimitusehdot

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.