Pitkäpistotyö Jouluaatto 1653

6,00  sis. alv

Pitkäpistotyö Jouluaatto  on Riolisin käsityöpakkaus, josta valmistuu pieni taulu (6 x 6). Paketissa painettu pohja, villa/akryylilangat ja neula.  Työ on helppo ja sopii myös aloittelijoille ja lapsille. Kehykset eivät sisälly pakettiin.

2 varastossa

Kuvaus

Pitkäpistotyö Jouluaattoon Riolisin käsityöpakkaus. Paketista valmistat pienen sisustustaulun kooltaan 6 x 6 cm. Kuva on painettu pitkäpistokankaalle värein, jolloin se on helppo ommella. Työ ommellaan pitkillä pistoilla värejä seuraten.

Pitkäpistotyö-Jouluaatto
Pitkäpistotyö Jouluaatto ommellaan pitkäpistoilla.
Pitkäpistotyö-Jouluaatto
Lumihiutaleet ommellaan solmupistoilla viimeiseksi.

Paketin sisältö

Paketissa on Zwigart-Twist stramin kangasta (5,2 ruutua/cm), johon kuvio on painettu, Riolisin villa/akryylilangat ja neula.   Pitkäpistotyössä Kotitalo on 7 väriä. Paketissa on myös ohjeet 6 eri kielellä (ei suomeksi).

Riolisin villa/akryyli kirjontalangat

Riolisin villa/akryylilangat valmistetaan Italiassa. Uusi teknologia on mahdollistanut villan laadun parantamisen lisäämällä akryylia villaan. Nämä langat on valmistettu 70% akryylistä ja vain 30% villasta. Langat kestävät kulutusta paremmin, värit säilyttävät sävynsä ja ne allergisoivat vähemmän. Vanha perinne, uusi teknologia ja Riolisin omat kokemukset ovat varmistaneet hämmästyttävän laadun tälle materiaalille.

Villa/akryylilanka luo paremman 3D vaikutelman kuin puuvillalangat.  Lanka on erittäin pehmeää, sillä on helppo ommella kokemattomankin. Pistot asettuvat tiukasti paikoilleen ja ne luovat pehmeän  ja peittävän pinnan. Valmis työ näyttää viehättävältä, elävältä ja se muistuttaa hyvin elävästi alkuperäistä mallia.

Tilattavia käsityöpakkauksia täältä. 

Toimitusehdot

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.