Kanavatyö Lintuja 18×24 (2317F)

21,00  sis. alv

Hyvälaatuinen Orchidean  kanavatyö Lintuja 18 x 24 cm. Työ ommellaan puoliristipistolla Paketti sisältää:

  • laadukkaat villalangat
  • 100 % puuvillakankaalle painettu pohja
  • Neula ei sisälly pakettiin, tilaa täältä kanavaneuloja

 

 

 

 

2 varastossa

Kuvaus

Kanavatyö Lintuja 18×24 (2317F)

Kanavatyö Lintuja 18×24 on Orchidean hyvälaatuinen kanavatyöpakkaus villalangoilla. Paketista valmistat kauniin pienen kanavatyötaulun.

Kuvassa on talitintti ja kolme muuta lintua. Taustalla kaunis järvimaisema ja kolme lintua istuu puussa ja yksi lentää.

Kanavatyö Lintuja on  painettu 100 %puuvillakankaalle. Pakkauksessa on laadukkaat villalangat. Tässä kanavatyötaulussa on 26 eri värisävyä.

Työ on melko pienikokoinen ja kuviot kohtuullisen selkeitä  ja siksi se soveltuu myös aloittelijoille. Tosin pohjaa ommellessa kannattaa olla tarkka värien kanssa, koska taivaassa ja järvessä on paljon sinisen sävyjä. Langat riittävät hyvin ompeluun, kun ne tulevat oikeilla paikoille. Katso alta ohjeet.

Kanavatyö Lintuja 18×24 pakkauksen sisältö

  • laadukkaat villalangat (26 sävyä)
  • 100 % puuvillakankaalle painettu pohja
  • Neula ei sisälly pakettiin

Täältä tilaat näppärästi  kanavatyöneuloja. Nro 20 on sopiva koko.

Kanavatyön ompeleminen

Kanavatyö Lintuja18x24 ommellaan puoliristipistoilla pakkauksessa olevilla villalangoilla. Kannattaa käyttää tylppäkärkistä kanavatyö neulaa, koska silloin neula ei halkaise helposti lankoja.

Kanavatöiden tekemiseen ei ole olemassa mitään selkeää ohjeistusta ja kokeneilla ompelijoilla onkin omat niksinsä työn tekemiseen.

Itse aloittaisin työn tekemisen alareunasta. Ja ensimmäiseksi kannattaa laittaa työssä olevaan värikarttaan langanpätkät. Kun toimit näin, sinun on helppo ommella oikea väri sille tarkoitettuun paikkaan. Langat on laskettu tarkasti ja ne riittävät, jos tulevat oikeisiin kohtiin.

Tässä muutama vinkki:

  • Pienet kuviot ensin, jotta ne eivät jää piiloon työn edistyessä
  • Suorat linjat myös ensin, jotta ne saa suoriksi
  • Tummat värit ensin, niin vaaleat ei nuhraannu ja likaannu

Kanavatyön Lintuja 18×24 (2317F) viimeistely

Kanavatyöpakkaukset sisältävät aina painetun pohjan, teko-ohjeet, langat sekä neulan. Kanavatyöt viimeistellään monesti kehystämällä ne tauluksi. Ammattitaitoinen kehystäjä tekee valmiiksi ommellusta työstäsi hienon taulun.

Kanavatyöpistot ommellaan vain toiseen suuntaan ja siksi työ monesti vetää. Mutta tämä saadaan kehystämössä korjattua.

Jos kanavatyö kehystetään tauluksi lankoja ei tarvitse päätellä, jätä vain pätkä lankaa taakse, niin ettei työ purkaudu. Kehystyksen jälkeen langat eivät pääse enää purkautumaan.

Kanavatöistä on alettu tekemään myös muita tuotteita kuin tauluja. Kekseliäät kanavatyön tekijät ompelevat niistä kasseja, tyynyjä ja niitä on kiinnitetty jopa takin selkämyksiin.

Tilattavat työt

Tästä pääset katsomaan lisää malleja, jos minun sivuilta ei löydy sopivia. Töitä saa villalangoilla langoitettuna ja myös pelkkiä pohjia ilman lankoja.  Toimitusaika vaihtelee 1- 2 kk. Ota yhteyttä, jos haluat tilata (myös hinnat voi kysyä täältä) napparanappi@luukku.com.

 

Lue täältä kirjoittamani blogi kanavatöistä.

Toimitusehdot löytyvät täältä. 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.