Kanavatyö Purppurat Orvokit 15×15 (2107D)

15,00  sis. alv

Hyvälaatuinen Orchidean kanavatyö Purppurat Orvokit. Työ ommellaan puoliristipistolla Paketti sisältää:

  • laadukkaat villalangat
  • 100 % puuvillakankaalle painettu pohja
  • Neula ei sisälly pakettiin, tilaa täältä kanavaneuloja

 

 

 

 

Varasto loppu

Kuvaus

Kanavatyö Purppurat Orvokit 15×15 (2107D)

Kanavatyö Purppurat Orvokit 15×15 on Orchidean  kanavatyöpakkaus villalangoilla. Paketista valmistat kauniin pienen kanavatyötaulun.

Kuvassa on orvokkipensas täydessä kukinnossa. Orvokin kukat ovat purppuranpunaisen ja vaaleanpunaisen värisiä.

Kanavatyö Kesäinen Lintumökki on  painettu 100 %puuvillakankaalle. Pakkauksessa on laadukkaat villalangat. Tässä kanavatyötaulussa on vain  15 eri värisävyä.

Työ on  pienikokoinen ja kokonsa puolesta soveltuu hyvin myös aloittelijoille. Värejä tässä työssä on on kohtuullisen vähän. Mutta kannattaa olla tarkka, että kaikki punaisen ja vihreän eri sävyt tulevat oikeilla paikoille.

Kanavatyö Purppurat Orvokit  15×15 pakkauksen sisältö

  • laadukkaat villalangat (15 sävyä)
  • 100 % puuvillakankaalle painettu pohja
  • Neula ei sisälly pakettiin

Täältä tilaat näppärästi  kanavatyöneuloja. Nro 20 on sopiva koko.

Kanavatyön ompeleminen

Kanavatyö Purppurat Orvokit 15×15 ommellaan puoliristipistoilla pakkauksessa olevilla villalangoilla. Kannattaa käyttää tylppäkärkistä kanavatyö neulaa, koska silloin neula ei halkaise helposti lankoja.

Kanavatöiden tekemiseen ei ole olemassa mitään selkeää ohjeistusta ja kokeneilla ompelijoilla onkin omat niksinsä työn tekemiseen.

Itse aloittaisin työn tekemisen alareunasta. Ja ensimmäiseksi kannattaa laittaa työssä olevaan värikarttaan langanpätkät. Lajittele langat ja aloita värikartan täyttäminen vaaleimmasta sävystä, tämä helpottaa saamaan oikean lopputuloksen.  Kun toimit näin, sinun on helppo ommella oikea väri sille tarkoitettuun paikkaan. Langat on laskettu tarkasti ja ne riittävät, jos tulevat oikeisiin kohtiin.

Tässä muutama vinkki:

  • Pienet kuviot ensin, jotta ne eivät jää piiloon työn edistyessä
  • Suorat linjat myös ensin, jotta ne saa suoriksi
  • Tummat värit ensin, niin vaaleat ei nuhraannu ja likaannu

Kanavatyön Purppurat Orvokit 15×15 (2107D) viimeistely

Kanavatyöpakkaukset sisältävät aina painetun pohjan, teko-ohjeet, langat sekä neulan. Kanavatyöt viimeistellään monesti kehystämällä ne tauluksi. Ammattitaitoinen kehystäjä tekee valmiiksi ommellusta työstäsi hienon taulun.

Kanavatyöpistot ommellaan vain toiseen suuntaan ja siksi työ monesti vetää. Mutta tämä saadaan kehystämössä korjattua.

Jos kanavatyö kehystetään tauluksi lankoja ei tarvitse päätellä, jätä vain pätkä lankaa taakse, niin ettei työ purkaudu. Kehystyksen jälkeen langat eivät pääse enää purkautumaan.

Kanavatöistä on alettu tekemään myös muita tuotteita kuin tauluja. Kekseliäät kanavatyön tekijät ompelevat niistä kasseja, tyynyjä ja niitä on kiinnitetty jopa takin selkämyksiin.

Tilattavat työt

Tästä pääset katsomaan lisää malleja, jos minun sivuilta ei löydy sopivia. Töitä saa villalangoilla langoitettuna ja myös pelkkiä pohjia ilman lankoja.  Toimitusaika vaihtelee 1- 2 kk. Ota yhteyttä, jos haluat tilata (myös hinnat voi kysyä täältä) napparanappi@luukku.com.

 

Lue täältä kirjoittamani blogi kanavatöistä.

Toimitusehdot löytyvät täältä. 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.