Huovutuspakkaus Roikkuvat sienet (977406)

3,95  sis. alv

Huovutuspakkaus Roikkuvat sienet on helppo neulahuovutuspaketti.  Pakkauksessa on  kaikki tarvittava koristeen valmistamiseksi.  Sopii lähes kaikenikäisille (ei ihan pienille, koska neula on terävä). Valmis sieni on 5,5 cm.

2 varastossa

Kuvaus

Huovutuspakkaus  Roikkuvat sienet

Huovutuspakkaus  Roikkuvat sienet on hauska, helposti toteutettava neulahuovutuspaketti kaikenikäisille. Paketista valmistuu kaunis uudenlainen joulukoriste: sieninauha.

Pakkaus kolmelle neulahuovutetulle kärpässienelle, jotka voi ripustaa nauhaan.

Pakkauksessa on lähes  tarvittava koristeen huovuttamiseksi.  Valmiin sienen korkeus on noin 5,5 cm.

Pakkauksen sisältö:

  • Punaista ja valkoista villaa
  • styroxsieniä
  • huovutusneula
  • neulahuovutusalusta
  • ripustusnyöriä
  • ohjeet

 

Huovuttaminen on hauska ja helppo tekniikka  ja se kehittää kädentaitoja. Ja valmis työ on kaunis joulukoriste joko itsellesi tai voit antaa sen lahjaksi.

neulahuovutus-pakkaus-sienet-nauhassa-joulukoriste
Pakkauksen sisältö

Neulahuovutus

Neulahuovutus/ kuivahuovutus on helppo käsityötekniikka. Tekniikka on kuivahuovutusta siksi, ettei tässä tarvitse käyttää vettä tai saippuaa, pelkkä neula riittää huovuttamaan villan. Tässä paketissa on styrox pohjat, minkä päälle on helppo huovuttaa neulalla. Huomio, että neulaa ei kannata vääntää, jos se osuu styroxiin. Sen terä voi katketa helposti.

Näin pääset alkuun:

Revi pieni määrä villaa peittämään styrox pohjaa, vain pieni, ohut kerros tarvitaan ja voit lisätä villaa aina työn edetessä.

Sinun pitäisi peittää styrox muoto ympäriinsä villalla ja villan pitää pysyä paikoillaan. Tarkista, että sinulla on muotoon kuuluva oikean värinen villa.

Ota huovutusneula ja tökittele villaan suorilla työnnöillä. Älä taivuta neulaa, ettei sen kärki katkea. Kun toistat tätä liikettä, villa huopuu ja tarttuu pohjaan kiinni.

Muista myös, että neula on tosi terävä! Toista tätä prosessia niin kauan, että lopputulos (villakerroksen paksuus) näyttää hyvältä, peittää koko pohjan  ja olet tyytyväinen tulokseen.

Tämä  prosessi vie jonkin aikaa, joten älä odota pikaista valmistumista.

Kun haluat lisätä värejä toisten värien päälle, toimi kuten äsken ja pakota villa muotoutumaan haluttuun muotoon.

Toimitusehdot löytyvät täältä.

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.