Huovutuspakkaus Joulutontut nauhassa (977407)

3,95  sis. alv

Huovutuspakkaus Tontut nauhassa on helppo neulahuovutuspaketti.  Pakkauksessa on lähes kaikki tarvittava koristeen valmistamiseksi. Tarvitset lisäksi vain liimaa.  Sopii lähes kaikenikäisille (ei ihan pienille, koska neula on terävä). Valmis tonttu on 6 cm.

6 varastossa

Kuvaus

Huovutuspakkaus  Joulutontut nauhassa

Huovutuspakkaus  Joulutontut nauhassa on hauska neulahuovutuspaketti kaikenikäisille. Paketista valmistuu kaunis tonttunauha.

Pakkaus kolmelle neulahuovutetulle pitkäpartaiselle tontulle, jotka voi ripustaa nauhaan.

Pakkauksessa on lähes kaikki tarvittava koristeen huovuttamiseksi. Lisäksi tarvitse vain liimaa (esimerkiksi kangasliima tai joku askarteluliima). Valmiin tontun korkeus on noin 6 cm.

Pakkauksen sisältö:

  • Punaista ja harmaata villaa
  • styroxvartaloita
  • partaa
  • puuhelmiä
  • huovutusneula
  • neulahuovutusalusta
  • ripustusnyöriä
  • ohjeet
Huovutuspakkaus-tontut-nauhassa
Pakkauksen sisältö
Huovutuspakkaus-tontut-nauhassa
Paketista valmistuu hauska tonttunauha.

 

Huovutuspakkaus Tontut nauhassa  on  kiva, uusi ja vähän erilainen idea jouluaskarteluihin. Huovuttaminen on hauskaa tekemistä ja kehittää kädentaitoja. Ja valmis työ on kaunis joulukoriste joko itsellesi tai voit antaa sen lahjaksi.

 

Neulahuovutus

Neulahuovutus/ kuivahuovutus on helppo käsityötekniikka. Tekniikka on kuivahuovutusta siksi, ettei tässä tarvitse käyttää vettä tai saippuaa, pelkkä neula riittää huovuttamaan villan. Tässä paketissa on styrox pohjat, minkä päälle on helppo huovuttaa neulalla. Huomio, että neulaa ei kannata vääntää, jos se osuu styroxiin. Sen terä voi katketa helposti.

Näin pääset alkuun:

Revi pieni määrä villaa peittämään styrox pohjaa, vain pieni, ohut kerros tarvitaan ja voit lisätä villaa aina työn edetessä.

Sinun pitäisi peittää styrox muoto ympäriinsä villalla ja villan pitää pysyä paikoillaan. Tarkista, että sinulla on muotoon kuuluva oikean värinen villa.

Ota huovutusneula ja tökittele villaan suorilla työnnöillä. Älä taivuta neulaa, ettei sen kärki katkea. Kun toistat tätä liikettä, villa huopuu ja tarttuu pohjaan kiinni.

Muista myös, että neula on tosi terävä! Toista tätä prosessia niin kauan, että lopputulos (villakerroksen paksuus) näyttää hyvältä, peittää koko pohjan  ja olet tyytyväinen tulokseen.

Tämä  prosessi vie jonkin aikaa, joten älä odota pikaista valmistumista.

Kun haluat lisätä värejä toisten värien päälle, toimi kuten äsken ja pakota villa muotoutumaan haluttuun muotoon.

Toimitusehdot löytyvät täältä.

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.