Kutistemuovi 20 x 30 cm (79092)

13,90  sis. alv

Kutistemuoviarkit, joissa on matta ja kiiltävä puoli. Arkkeja voi koristella ja niistä voi tehdä koruja, avaimenperiä ja muita koristeita. Arkin koko 20 x 30 ja paksuus 0,3 mm.  Paketissa 10 arkkia. Arkit ovat läpinäkyviä.

Kutistemuovi käyttö:

4 varastossa

Kuvaus

Kutistemuoviarkit, joissa on matta ja kiiltävä puoli. Arkkeja voi koristella ja niistä voi tehdä koruja, avaimenperiä ja muita koristeita. Arkin koko 20 x 30 ja paksuus 0,3 mm.  Paketissa 10 arkkia.

Kutistemuovi käyttö:

Kutistemuovkäyttö:

  • Kiiltävä puoli: väritä kiiltäville pinnoille  tarkoitetuilla tusseilla, kuten Plus Color -tusseilla, Uni Posca -tusseilla tai lasi- ja posliinitusseilla.
  • Mattapintaista puolta voi värittää värikynillä ja -liiduilla.
  • Jos kutistemuoviarkki on läpinäkyvä, voit piirtää oman mallisi mukaan. Aseta malli kutistemuoviarkin alle, piirrä siihen ääriviivat ja anna kuivua. Leikkaa malli irti ja tee reikä, jos kyseessä on riipus (reikäpihtien suurin reikä).
  • Laita uuniin muutamaksi sekunniksi leivinpaperille 170 °C:n lämpötilaan (ei konvektio- tai höyryuuniin). Tarkkaile uunin luukkua. Ensin kutistelevy käpristyy ja sitten suoristuu uudelleen. Ota kutistunut malli pois uunista ja anna sen jäähtyä. Jos malli ei ole täysin suoristunut, laita sen päälle kirja painoksi..

Ideoita:

  • Riipuksia korvakoruihin, kaulanauhoihin ja rannekoruihin
  • Avaimenperät
  • Laukkuriipus

Kutistemuoviarkit kutistuvat uunissa jopa 40 %. Jännittävä kutistumisprosessi on kiehtovaa katseltavaa sekä lapsille että aikuisille. Näet heti, kuinka kutistelevy muuttaa muotoaan ja kokoaan uunissa. Siksi kutistemuoviarkkien käyttäminen on täydellistä puuhaa, kun haluat kokoontua perheen kanssa yhteen luovaan hauskanpitoon. Lapset voivat piirtää kutistemuoviarkkeihin ja luoda omia mielikuvituksellisia hahmojaan.

Kutistemuovista tehdyt taideteokset ovat täydellisiä lahjoja isovanhemmille, sisaruksille, kavereille, vanhemmille.

Ihastuttavia koristeita lastenhuoneeseen, laukkuihin ym.

Toimitusehdot täältä. 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.