Timanttimaalaus Herkkä Ruusu (30 x 30cm) AX303007

19,90  sis. alv

Ihana UUTUUS  timanttityö: Herkkä Ruusu 30 x 30. Työ on painettu paksulle foam levylle, myös kehykset on painettu siihen. Ei siis tarvitse erikseen kehystää, pakkaus sisältää myös tarralla kiinnittyvän koukun. Timantit ovat pyöreitä ja ne peittävät osan pohjasta. Tämä timanttimaalaus sopii aloittelijoille ja myös lapsille, yli 8 vuotiaille.

 

1 varastossa

Kuvaus

Aloita uusi harrastus: tämä timanttimaalaus on oiva aloituspaketti. Sisältää kaiken tarvittavan kauniin taulun valmistamiseksi. Taulussa on painetut kehykset, joten erillistä kehystystyötä ei tarvita. Timanttimaalaus on koukuttava harrastus ja koko ajan tulee lisää uusia upeita töitä. Nämä ovat todella hyviä lahjaideoita, mutta kaunistavat myös omaa kotia. Mikä parasta timanttimaalaus on helppoa ja sopii siksi myös lapsille. Töissä löytyy helppoja aloittelijoille sopivia maalauksia sekä vaikeampia ja suuritöisempiä jo pidempään harrasteneille.

Timanttimaalaustyö Herkkä Ruusu (30 x 30 cm),  AX303007. Tämä työ on painettu paksulle foam levylle. Kehykset on painettu levyyn, eivät siis ole kolmiulotteiset. Mutta tätä työtä ei tarvitse erikseen kehystää, vaan saat valmiin taulun, kun olet kiinnittänyt timantit. Pyöreät timantit tulevat peittämään osan työstä, taustaan ei tule timantteja.  Pakkaus sisältää myös foam levyyn tarralla kiinnittyvän taulukoukun.

Timanttimaalaus työ sopii hyvin aloittelijoille ja lapsille (yli 8 vuotiaille). Tästä voi tulla uusi yhteinen mukava ja koukuttava harrastus.

Timanttimaalaus paketti sisältää kaiken tarvittavan työn valmistamiseen. Koska työ on painettu paksulle foam levylle, se säilyttää hyvin muotonsa ja voidaan ripustaa seinälle sellaisenaan. Tauluun on painettu myös kehykset, jolloin erillistä kehystytyötä ei tarvita.

  • yksityiskohtaisesti esipainettu foam levy taulupohja, jossa tarrapinta ja irrotettava suojakalvo
  • symbolit taulupohjassa, jotta osaat asettaa timantit oikeisiin paikkoihin
  •  pyöreitä akryyli timantteja,  alusta timanttien lajittelua varten
  • työkalu timanttien asetteluun,  vaha
  • taulukoukku  työn ripustamista varten

Vinkkejä työskentelyyn:

  1.  On tärkeää asetella timantit tarkasti niille tarkoitetuille paikoille, jotta työstä tulee halutun näköinen.
  2.  Poista suojakalvo vain pieneltä alueelta kerralla, silloin alue, jota et työstä säilyy hyvin.
  3. Timanttien lajittelu alustalle helpottaa työskentelyä – löydät helposti tarvitsemasi timantit ja virheitä ei pääse syntymään.
  4. Käytä timanttien asetteluun tarkoitetussa työkalussa vahaa liimaamisen helpottamiseksi.

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.