Ryijy-ristipistotyyny Koira (4504)

24,00  sis. alv

Ryijy-ristipistotyyny Koira on Orchidean upea  käsityöpakkaus.  Koko on 25,5 x 25,5 cm. Tyyny toteutetaan osaksi ryijytekniikalla: ryijykoukkua apuna käyttäen pujotellaan valmiiksi pätkittyjä akryylilankoja harvaan käsityökankaaseen ja osaksi ristipistoilla.
Pakkaus sisältää kankaan (52% puuvillaa 48 % polyester), mihin on maalattu kuva, valmiiksi pätkityt akryylilangat, ohjeet (ei suomeksi), ryijykoukun, pitkä akryylilangan ristipistoille sekä neulan. Kokeile tätä ryijytekniikkaa, helppoa ja nopeaa. Ihastut varmasti.

1 varastossa

Kuvaus

Ryijy-ristipistotyyny Koira  on Orchidean upea  käsityöpakkaus. (tuotenumero 4504). Tyyny toteutetaan osaksi ryijytekniikalla ja osaksi rististolla.  Ryijytekniikka: ryijykoukkua apuna käyttäen pujotellaan valmiiksi pätkittyjä akryylilankoja harvaan käsityökankaaseen. Tyynyn koira tehdään ryijytekniikalla ja pohja ristipistolla.
Koko:25,5 x 25,5 cm
Pakkaus sisältää kankaan (52% puuvillaa 48 % polyester), mihin on maalattu kuva, valmiiksi pätkityt akryylilangat, ohjeet (ei suomeksi) ja ryijykoukun sekä ristipistoihin akryylilanka ja neula.

Ryijy-ristipisto-tyyny-koira
Ryijytyyny tehdään valmiiksi pätkityistä akryylilangoista ryijykoukulla.
Ryijy-ristipistotyyny-koira
Ryijykoukku

 

Ryijytyynyn-langan-pujottelu-ohje
Lankojen kiinnittäminen pohjaan tapahtuu ryijykoukun avulla. Koukku sulkeutuu itsestään kun langan päät vedetään silmukan läpi. Helppoa ja nopeaa!

 

Toimitusehdot löytyvät täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.