Ryijy-ristipistotyyny Koira (4504)

24,00  sis. alv

Ryijy-ristipistotyyny Koira on Orchidean upea  käsityöpakkaus.  Koko on 25,5 x 25,5 cm. Tyyny toteutetaan osaksi ryijytekniikalla: ryijykoukkua apuna käyttäen pujotellaan valmiiksi pätkittyjä akryylilankoja harvaan käsityökankaaseen ja osaksi ristipistoilla.
Pakkaus sisältää kankaan (52% puuvillaa 48 % polyester), mihin on maalattu kuva, valmiiksi pätkityt akryylilangat, ohjeet (ei suomeksi), ryijykoukun, pitkä akryylilangan ristipistoille sekä neulan. Kokeile tätä ryijytekniikkaa, helppoa ja nopeaa. Ihastut varmasti.

1 varastossa

Kuvaus

Ryijy-ristipistotyyny Koira  on Orchidean upea  käsityöpakkaus. (tuotenumero 4504). Tyyny toteutetaan osaksi ryijytekniikalla ja osaksi rististolla.  Ryijytekniikka: ryijykoukkua apuna käyttäen pujotellaan valmiiksi pätkittyjä akryylilankoja harvaan käsityökankaaseen. Tyynyn koira tehdään ryijytekniikalla ja pohja ristipistolla.
Koko:25,5 x 25,5 cm
Pakkaus sisältää kankaan (52% puuvillaa 48 % polyester), mihin on maalattu kuva, valmiiksi pätkityt akryylilangat, ohjeet (ei suomeksi) ja ryijykoukun sekä ristipistoihin akryylilanka ja neula.

Ryijy-ristipisto-tyyny-koira
Ryijytyyny tehdään valmiiksi pätkityistä akryylilangoista ryijykoukulla.
Ryijy-ristipistotyyny-koira
Ryijykoukku

 

Ryijytyynyn-langan-pujottelu-ohje
Lankojen kiinnittäminen pohjaan tapahtuu ryijykoukun avulla. Koukku sulkeutuu itsestään kun langan päät vedetään silmukan läpi. Helppoa ja nopeaa!

 

Toimitusehdot löytyvät täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ryijy-ristipistotyyny Koira (4504)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *