Ristipistotyyny Ruusut ja perhonen (99037)

32,00  sis. alv

Orchidean ristipistotyyny , Ruusut ja perhonen 40×40. Paketissa on isoruutuiselle kankaalle (Zweigart canvas # 1,8 /cm) painettu tyynyn päällinen(100 % puuvilla), akryylilangat ja kultasilmäneula ja englannin kieliset ohjeet. Paketti ei sisällä taustakangasta eikä täytettä.  Ompele trendikäs tyynyn päällinen ristipistoin ja valmista kaunis sisustustyyny kaunistamaan omaa kotiasi tai anna lahjaksi.

Täältä voit tilata vetoketjullisen tyynyn tausta työn siistin viimeistelyn helpottamiseksi.

2 varastossa

Kuvaus

Ristipistotyyny Ruusut ja perhonen on Orchidean upea käsityöpakkaus. (tuotenumero 99037)
Koko:40×40 cm
Ristipistotyyny Ruusut ja perhonen  pakkaus sisältää kankaan (100% puuvillaa, Zweigart kangas # 1,8 ruutua/cm ), mihin on painettu kuva, akryylilangat ja neulan. Kangas on isoruutuista. Paketissa on siis tyynyn päällinen, tyynyn täytyy viimeistellä joko valmiilla tyynyn taustalla tai ompelemalla tukeva kangas taustaksi.

Täältä voit tilata vetoketjullisen tyynyn tausta työn siistin viimeistelyn helpottamiseksi.

Ristipisto-tyyny-Talviset-linnut
Valmiin taustan tilaaminen helpottaa työn viimeistelyä.

Pakkauksessa myös englanninkielinen ohje.

Ristipisto on yleisin pisto. Pisto valmistuu kahdessa vaiheessa, ensin oikealle viisto alapisto, jonka päälle ommellaan vasemmalle viisto yläpisto. Valmis pisto muodostaa ristin tai rastin kankaan oikealle puolelle ja pystysuorat pistot nurjalle. Kaunis tulos saadaan, kun yläpistot ommellaan samaan suuntaan viistoiksi. Voit ommella yhden ristipiston kerrallaan tai voit ensin ommella rivin alapistoja ja sitten palata takaisin ja ommella yläpistot.

Toimitusehdot löytyvät täältä.

Tilattavia tyynyjä löytyy täältä Orchihean töitä  täältä CdA:n. Jos haluat tilata, ota yhteys asiakaspalveluun napparanappi(at)luukku.com

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.