Ryijy-ristipistotyyny Hevonen (4503) (

24,00  sis. alv

Ryijy-ristipistotyyny Hevonen on Orchidean upea  käsityöpakkaus.  Koko on 25,5 x 25,5 cm. Tyyny toteutetaan osaksi ryijytekniikalla: ryijykoukkua apuna käyttäen pujotellaan valmiiksi pätkittyjä akryylilankoja harvaan käsityökankaaseen ja osaksi ristipistoilla.
Pakkaus sisältää kankaan (52% puuvillaa 48 % polyester), mihin on maalattu kuva, valmiiksi pätkityt akryylilangat, ohjeet (ei suomeksi), ryijykoukun, pitkä akryylilangan ristipistoille sekä neulan. Paketissa on tyynyn päällyskangas, tausta ja täyte ei sisälly pakettiin.

Kokeile tätä ryijytekniikkaa, helppoa ja nopeaa. Ihastut varmasti.

1 varastossa

Kuvaus

Ryijy-ristipistotyyny Hevonen  on Orchidean upea  käsityöpakkaus. (tuotenumero 4503). Tyyny toteutetaan osaksi ryijytekniikalla ja osaksi ristipistolla.  Ryijytekniikka: ryijykoukkua apuna käyttäen pujotellaan valmiiksi pätkittyjä akryylilankoja harvaan käsityökankaaseen. Tyynyn hevonen tehdään ryijytekniikalla ja pohja ristipistolla.
Koko:25,5 x 25,5 cm. Paketissa on tyynyn päällyskangas, tausta ja täyte ei sisälly pakettiin.
Pakkaus sisältää kankaan (52% puuvillaa 48 % polyester), mihin on maalattu kuva, valmiiksi pätkityt akryylilangat, ohjeet (ei suomeksi) ja ryijykoukun sekä ristipistoihin akryylilanka ja neula.

Ryijy-ristipisto-tyyny-hevonen
Ryijytyyny tehdään valmiiksi pätkityistä akryylilangoista ryijykoukulla.
Ryijy-ristipistotyyny-hevonen
Ryijykoukku

 

Ryijytyynyn-langan-pujottelu-ohje
Lankojen kiinnittäminen pohjaan tapahtuu ryijykoukun avulla. Koukku sulkeutuu itsestään kun langan päät vedetään silmukan läpi. Helppoa ja nopeaa!

 

Toimitusehdot löytyvät täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.