New Cedro villalanka, Borgo de Pazzi 50 g

4,95  sis. alv

-Materiaali 100 % italialainen villa, Borgo de Pazzi

-50 g = n. 100 m (+- 5 %)
-Puikot 5-6 mm (Lettlopin ohjeilla neulottaessa voi käyttää 4,5 mm puikkoja kuten ohjeissa, resoreissa 3.5 -4 mm)
-Neuletiheys 20 s /10 cm

Lanka sopii erinomaisesti myös lastenneuleisiin, pipoihin ja kaula- ja tuubihuiveihin .

 

Kuvaus

New Cedro villalanka, Borgo de Pazzi 50 g

New Cedro  villalanka, Borgo de Pazzi 50 g, on italialainen hiukan rustiikkinen 100 % villalanka. Lanka on löyhäkierteinen ja  pehmeä villalanka.

New Cedro villalanka sopii erittäin hyvin kaarrokeneuleisiin ja kirjoneuleisiin: tästä neulot sekä islantilais-, että norjalaistyyliset kirjoneuleet. Istex Lettlopin ohjeet sopivat hyvin tälle langalle – silloin voit käyttää pienempiä puikkoja (4,5 mm resoreissa 3,5-4mm) kuin langassa olevat suositukset (5-6mm) ovat. Kannattaa kuitenkin tehdä mallitilkku, koska tiheys on vähän erilainen.

Tämä villalanka soveltuu myös palmikkoneuleisiin. New Cedro villalangasta neulot myös pipot, huivit, puserot, lapaset ja vielä lisäksi tämän hetken hittituotteet: kaulurit. Lanka on  100 % villaa, mutta se ei ole kovin karkeaa ja soveltuu siksi myös  lasten neuleisiin. Vielä lisäksi soveltuu myös Strömsö paidan neulomiseen. TÄÄLTÄ löytyy ilmainen ohje. 

 

New-Cedro-villalanka-Borgo-de-Pazzi-50-g
Linka Neumanin suunnittelema Hopi Cedron uusista väreistä. Värit ovat aivan upea ja Seija Eskelinen neuloi paidan kolmessa päivässä.

New Cedro villalanka, Borgo de Pazzi värikartta

Borgo-de-Pazzi-New-Cedro
Borgo de Pazzi Cedro värikartta nro 1
Borgo-de-Pazzi-New-Cedro
Lisäys värikarttaan

 

Langassa on yli 40 kaunista värisävyä, jotka sointuvat hyvin toisiinsa. Kun sain tämän langan ensi kertaa kätösiini, halusin heti tarttua puikkoihin. On tämä niin inspiroiva lanka. Se tuntuu niin pehmeältä villalangaksi, että herkkähipiäinenkin pystyy käyttämään siitä neulottuja tuotteita.

Borgo-de-Pazzi-Cedro-uudet-värit
Cedrossa on seitsemän uutta väriä: murrettuja vihreitä, oranssi, vadelman punainen, keskisininen, ruskea ja musta.
Borgo-de-Pazzi-New-Cedro
Nämä herkkuvärit ovat Cedron uusimpia värejä.

New Cedro Hoito

New Cedrolle suositellaan käsinpesua,  koska se huopuu kauniisti. Tosin villasta neulotuille vaatteille suositellaan vain tuuletusta raikkaassa ilmassa. Jos kuitenkin haluat pestä vaatteen niin on suositeltavaa pestä käsin 30 asteisessa vedessä villanpesuaineella. Liota vaatetta hetki, huuhtele huolellisesti ja puristele vaatetta varovaisesta. Loput vedet kannattaa imeyttää pyyhkeeseen varovasti painelemalla. Kuivata vaate tasolla, ei kannata ripustaa roikkumaan. Pese villavaate vain silloin kun se on likainen.

New Cedro menekki

Villapuseron neulot 10 – 12 kerästä ja pitkään kaulahuiviin tarvitset 5 kerää New Cedro -lankaa. Lasten kirjoneulepuseroihin löytyy malleja Islantilaisia lastenneuleita-kirjasta. Esimerkiksi Hänen ylhäisyytensä malliin menee pohjaväriä 3 kerää sekä kuviovärejä 1 + 1. Suosittelen kyllä lämpimästi tätä lankaa lasten kirjoneulepuseroihin. Varsinkin herkkäihoisille tämä sopii paremmin kuin karkeat villalangat. Ja kylläpä tästä langasta voi neuloa suositun muhkupiponkin, kaksinkertaisella New Cerdolla tarvitset  3 kerää New Cedroa .

Langasta voi myös kutoa

Lanka sopii hyvin myös kutomiseen. Kudo peitot ja huivit näistä ihanista sävyistä. Tosin ihanan peiton tästä saa myös neuloen, vaikkapa vauvan vaunupeitoksi!  Lisäksi lanka sopii myös huovutukseen, voit huovuttaa tuotteita pesukoneessa. Tarkkaa ohjetta on hankala antaa pesukonehuovutukseen, koska kaikki koneet ovat erilaisia. Kannattaa testata huovutusta omassa pesukoneessa. Tuotteen voi aina pestä uudestaan, jos lopputulos ei miellytä.

Kaiken kaikkiaan tosi ihana ja monipuolinen lanka. Suosittelen kokeilemaan, ihastut varmasti. Lisäksi langan tuottaja vakuuttaa, että villa tulee tiloilta, joissa kohdellaan eläimiä hyvin. Myöskään Muesling-tekniikkaa ei käytetä näillä tiloilla. Muesling-tekniikka tarkoittaa ihon poistamista eläimen peräpäästä kivuliaalla menetelmällä. Tämä ehkäisee loisten pääsemisen eläimiin.

Materiaali 100 % italialainen villa
50 g = n. 100 m (+- 5 %)
Puikot 5-6 mm
Neuletiheys 20 s /10 cm

SOPIVIA PUIKKOJA LÖYTYY TÄÄLTÄ

Toimitusehdot täältä

Lisätiedot

Väri

30 musta, 31 tummanharmaa, 32 harmaa, 33 roosa, 34 kanerva, 35 tummanruskea, 36 hiekka, 37 vaalea hiekka, 38 vaalea beige, 39 luonnonvalkoinen, 40 okrankeltainen, 41 punainen, 42 vihreä, 43 sininen, 44 lila, 45 persikka, 46 vaalean vihreä, 47 vaaleansininen, 50 armeijan vihreä, 51 lemmikin sininen, 52 oranssi, 53 vadelman punainen, 54 tumman vihreä, 55 ruskea, 56 pikimusta, 57 haalea vaalean punainen, 58 pinkki, 60 tumma farkun sininen, 62 kirkas keltainen, 64 perus harmaa, 67 kirkas turkoosi, 69 kataja, 72 kirkas vaaleanpunainen, 75 beige, 77 vaalea turkoosi, 79 vaalea oranssi, 80 kirkas vihreä, 85 violetti, 86 valkoinen, 87 vaalean harmaa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.