Kanavatyö Kevät päivä 24 x 36 (3452J)

56,00  sis. alv

  • Orchidean hyvälaatuinen kanavatyö Kevät päivä, 24 x 36.
  • Pakkauksessa painettu pohja (100 % puuvilla)
  • villalangat
  • pistojen ompelu ohje kuvina.
  • Tilaa täältä kanavatyö neuloja nro 20

1 varastossa

Kuvaus

Kanavatyö Kevät päivä 24 x 36 (3452J)kuvaus

Kanavatyö Kevät päivä on  Orchidean 24 x 36  on hyvälaatuinen upea kanavatyö, joka on painettu mukaillen Peder Mork Monstedin teosta.   Työ on painettu hyvälaatuiselle 100 % puuvillakankaalle. Pakkaus sisältää  laadukkaat villalangat.

Työssä on paljon vihreän eri sävyjä, joten kannattaa olla tarkkana, että oikeat sävyt tulevat niille tarkoitetuille paikoille. Näin paketissa olevat langat riittävät. Kannattaa käyttää työhön painettua värikarttaa hyväksi. Jaottele langat vaaleimmasta tummimpaan ihan ensimmäiseksi. Näin on helppo katsoa värikartasta, mihin mikin väri kuuluu.

Kanavatyön ompeleminen

Työssä on paljon vihreän sävyjä ja pieniäkin yksityiskohtia. Ompelu vaatii siis tarkkuutta, jotta kaikki värit tulevat oikeille kohdille.

Lajittele ensin langat tarkasti pohjassa olevan värikartan mukaisesti. Katso sitten tarkasti, että oikeat sävyt tulevat ommellessa oikeille paikoille. Langoitus on tehty tarkasti ja näin toimiessa langat riittävät varmasti.

Pakkauksessa ei ole neulaa, voit tilata niitä täältä (nro 20 on sopiva koko)

Lue täältä blogi kanavatöistä.

TÄSTÄ pääset katsomaan lisää malleja, jos minun sivuilta ei löydy sopivia. Ota yhteyttä, jos haluat tilata (myös hinnat voi kysyä täältä) napparanappi@luukku.com.

Toimitusehdot löytyvät täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.