Plus Color-askartelumaali lajitelma

21,90  sis. alv

Plus Color-askartelumaali lajitelma sisältää perusvärit (6 pll): punainen, sininen, keltainen, vihreä, musta ja valkoinen. Maali on vesipohjainen ja sopii useimmille pinnoille.  Kaikkia värejä on 60 ml.

5 varastossa

Kuvaus

Plus Color-askartelumaali lajitelma sisältää perusvärit: punainen, sininen, keltainen, vihreä, musta ja valkoinen. Kaikkia värejä on 60 ml.

Plus-Color-askartelumaali-lajitelma
Pakkauksessa on perusvärit, värikouluopas ja 6-lokeroinen muovipaletti.

 

Plus Color-askartelumaali on hyvälaatuinen, vesipohjainen askartelumaali. Maali kuivuu nopeasti silkkisen mattaseksi pinnaksi. Maali sopii kaikenlaisille pinnoilla ja on osittain vedenkestävä kuivuttuaan.

Maalia voidaan levittää siveltimellä, tuputtaa tuputusiveltimellä tai rullata kuvioteloilla. Jos haluat maalata erityisen imukykyiselle, käsittelemättömälle puulle, voit hioa puuta ennen maalaamista hiekkapaperilla. Työvälineet puhdistuvat pelkällä vedellä, ei tarvitse pesuaineita eikä liottimia.

Plus Color maali  on peittävä ja tarttuu hyvin moniin eri pintoihin.  Kuivumisen jälkeen maalin jälki on tasainen. Maali sopii paperille, kartongille, puulle, metallille, luonnonmateriaaleille (sopii siis myös kivien koristeluun), terrakotalle, styroxille, paperimassalle, savelle jne. Plus Colorin saama A-merkki on vakuus siitä, että tuote aiheuttaa vähintä mahdollista haittaa ympäristölle ja terveydelle.

Täältä löytyy maalattavia puutuotteita.

Toimitusehdot löytyvät täältä. 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.