Kivien maalaussetti 6x18ml

13,50  sis. alv

Myrkytön akryylimaali (vesiliukoinen) lasten ja vähän isompienkin maalailuihin. Peittävät väri ja hinta-laatu suhde loistava. Kuivuttuaan vedenkestävä. Sopii hyvin mm. kivien maalailuun. Paketissa 6×18 ml värit: punainen, keltainen, sininen, vihreä, valkoinen ja musta. Lisäksi paketissa on väritön lakka ja sivellin.

Varasto loppu

Kuvaus

Kivien maalaussetti 6x18ml (kivimaalit)sisältää 6 kpl myrkyttömiä akryylivärejä: punainen sininen, keltainen, vihreä, musta ja valkoinen sekä 18 ml kirkas lakka. Sisältää myös siveltimen. Maali sopii paperille, pahville, puulle, kankaalle, joillekin muoveille, canvas pinnoille eli maalit sopivat käytettäväksi monipuolisesti askarteluprojekteihin. Todella loistava väri mm. kivien maalaukseen. Maali on hyvin peittävää ja helposti levittyvää.
Maali on kuivuttuaan vedenkestävä. Ei alle 3-vuotiaille. Tuote täyttää EN71-3 laatuvaatimukset.

kivimaalit
Mikäpä sen kivempaa puuhastelua lasten kanssa kuin maalata kiviä.

 

Kivimaalien käyttöohje: Puhdista kivet puhtaaksi irtonaisesta liasta. Anna maalien kuivua ennen kuin levität lakkaa maalatulle pinnalle. Lakka tekee maaleistä kiiltävämpiä ja pidentää maalatun pinnan ikää. Pese kädet ja työvälineet heti käytön jälkeen saippuavedellä. Maaleja voidaan ohentaa vedellä, niissä on vahva pigmentti ja ovat siksi hyvin peittäviä. Suojaa vaatteet ja huonekalut maalauksen ajaksi.

Täältä löytyy sopivia siveltimiä.

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.