Tuoksuva Niitty kanavatyö 22 x 30 (6339K)

17,90  sis. alv

Kanavatyöpakkaus Tuoksuva Niitty  puuvillalangoilla. Mallin koko 22 x 30 cm. Paketti sisältää painetun pohjan (100 % puuvillaa), neulan, ohjeet ja yksisäikeiset  puuvillalangat. Soveltuu myös lapsille ja aloittelijoille, suositusikä yli 7 vuotiaille.

1 varastossa

Kuvaus

Tuoksuva Niitty kanavatyö sisältää yksisäikeiset puuvillalangat, painetun pohjan (100 % puuvilla), ohjeet (ei suomeksi) ja kultasilmä neulan.  Pohja ommellaan värien mukaisesti puoliristipistolla. Mallin koko on 22 x 30 cm, kankaan koko 30 x 40 cm. Työ soveltuu käsityöksi sekä aikuisille, että lapsille, suositusikä yli 7 vuotiaille.

Puuvillalangoilla ommeltavat työ tulevat valmiina pakkauksina valmistajilta Euroopasta.  Varsinkin  yksisäikeisillä puuvillalangoilla ommeltavat työt sopivat myös aloittelijoille ja lapsille.

 

Tuoksuva-Niitty-kanavatyö
Näissä Collection de Artin kanavatyöpakkauksissa on yksisäikeiset puuvillalangat, joten ne soveltuvat myös lapsille ja aloittelijoille. Pakkauksissa on ihania aiheita. Katso täältä.
Puuvillalangoilla ommeltavissa pakkauksissa on paljon erilaisia aiheita; kukkia, eläimiä, maisemia, vauva-aiheita jne. Näissä pakkauksissa paljon myös lasten aiheita.

Lue täältä blogi kanavatöistä.

Täältä löytyy tilattavia  kanavatöitä, joissa puuvillalangat. Ota yhteys asiakaspalveluun napparanappi(at)luukku.com, jos haluat tilata näitä. Toimitusaika vaihtelee 2-6 viikkoa.

Toimitusehdot löytyvät täältä. 

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.