Tulipuna Ruusut kanavatyö 14 x 18 (3285K)

11,90  sis. alv

Kanavatyöpakkaus Tulipuna Ruusut  puuvillalangoilla. Mallin koko 14 x 18. Paketti sisältää kanavatyö kankaalle  painetun pohjan (100 % puuvillaa), neulan, ohjeet ja puuvillalangat. Soveltuu myös lapsille, suositusikä yli 7 vuotiaille. Työ löytyy myös villalangoilla täältä.

Varasto loppu

Kuvaus

Tulipuna Ruusut kanavatyö pakkaus sisältää puuvillalangat, kanavatyökankaalle painetun pohjan (100 % puuvilla), ohjeet (ei suomeksi) ja kultasilmä neulan.  Pohja ommellaan värien mukaisesti puoliristipistolla. Mallin koko on 14 x  18 ja koko kangas on 20 x 25 cm. Työ soveltuu käsityöksi sekä aikuisille, että lapsille, suositusikä yli 7 vuotiaille.

Puuvillalangoilla ommeltavat työ tulevat valmiina pakkauksina valmistajilta Euroopasta.  Näissä kanavatyö  pakkauksissa on paljon aiheita myös lapsille. Varsinkin yksisäikeisillä puuvillalangoilla ommeltavat työt sopivat myös aloittelijoille ja lapsille. Niissä onkin paljon lasten aiheita.

Tulipuna-Ruusut-kanavatyö
Puuvillalangoilla ommeltavissa pakkauksissa on paljon erilaisia aiheita; kukkia, eläimiä, maisemia, vauva-aiheita jne. Näissä pakkauksissa paljon myös lasten aiheita.

Lue täältä blogi kanavatöistä.

Täältä löytyy tilattavia  kanavatöitä, joissa puuvillalangat. Ota yhteys asiakaspalveluun napparanappi(at)luukku.com, jos haluat tilata näitä. Toimitusaika vaihtelee 2-6 viikkoa.

Toimitusehdot löytyvät täältä. 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tulipuna Ruusut kanavatyö 14 x 18 (3285K)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *