Timanttimaalaus Violetti Perhonen (tyyny) 44 x 44 cm

32,95  sis. alv

Diamond Dotzin ihastuttava timanttimaalaustyö Violetti Perhonen (44 x 44 cm) . Tästä paketista teet ihastuttavan koristetyynyn. (DD16-005). Pyöreät timantit peittävät kuvan osittain, pohjaan ei tule timantteja. Tyynyssä on vetoketju takana, joten et tarvitse ommella ollenkaan. Täyte ei sisälly pakettiin.

Pakkaus sisältää kaiken tarvittavan timanttimaalauksen valmistamiseen.

 

Varasto loppu

Kuvaus

Diamond Dotzin ihastuttava Timanttimaalaus Violetti Perhonen (tyyny) DD16.005 (44 x 44 cm) . Tästä paketista teet ihastuttavan koristetyynyn. (DD16-005). Tällä timanttimaalauksella Violetti perhonen saat todella säihkettä sisustukseesi. Pyöreät timantit peittävät kuvan osittain, pohjaan ei tule timantteja. Tyynyssä on vetoketju takana, joten et tarvitse ommella ollenkaan. Täyte ei sisälly pakettiin. Työ soveltuu 8 – 88 vuotiaille. Tyyny on tarkoitettu vain koristekäyttöön. Sitä ei voi pestä, silittää tai kuivapestä.  Tämä on ihastuttava lahjaidea pienille ja vähän isommillekin tytöille. Katso myös tämä vaaleanpunainen timanttimaalaus tyyny: Klikkaa tästä.

Timanttimaalaus Violetti Perhonen (tyyny) -paketti sisältää kaiken tarvittavan työn valmistamiseen (täytevanu ei kuulu pakettiin):

  • yksityiskohtaisesti esipainettu hyvälaatuinen kangas – taulupohja, jossa tarrapinta ja irrotettava suojakalvo
  • symbolit taulupohjassa, jotta osaat asettaa timantit oikeisiin paikkoihin
  •  lajitellut  akryylitimantit  paketeissa,  alusta timanttien lajittelua varten
  • työkalu timanttien asetteluun,  vaha
  • ohjeet työskentelyyn

Vinkkejä työskentelyyn:

  1.  On tärkeää asetella timantit niin lähelle toisiaan kuin mahdollista, jotta lopputulos olisi mahdollisimman hyvännäköinen.
  2.  Poista suojakalvo vain pieneltä alueelta kerralla
  3. Timanttien lajittelu alustalle helpottaa työskentelyä
  4. Käytä timanttien asetteluun tarkoitetussa työkalussa vahaa liimaamisen helpottamiseksi

Täältä löydät lisää töitä, joita voit tilata kauttani. Hinta on sama, mikä sivuilla näkyy. Toimitusaika vaihtelee 2 viikkoa – 2 kk. Klikkaa tästä.

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.