Timanttimaalaus Perhoset ja Pionit (38 x 27 cm) (WD2493)

33,90  sis. alv

Wizardin hyvälaatuinen timanttimaalaustyö Perhoset ja Pionit (WD2493) . Koko on 38 x 27 cm.   Pakkaus sisältää kaiken tarvittavan timanttimaalauksen valmistamiseen. Kehykset eivät kuulu pakettiin. Työssä on neliönmuotoiset 9-särmäiset timantit, jotka peittävät koko työn. Kehykset eivät kuulu  pakettiin.

 

 

Varasto loppu

Kuvaus

Timanttimaalaust Perhoset ja Pionit ( 38 x 27 cm) (WD2493 ) on Wizardin hyvälaatuinen timanttityö. Tämä kaunis timanttimaalaus työ kesän kotiisi. Timanttimaalaus on kehittävää, pikkutarkkaa tekemistä. Ja mikä parasta lopputuloksena saat kauniin sisustustaulun. Aloita nyt uusi harrastus. Neliönmuotoiset timantit tulevat koko työn alueelle.

Wizardi timanttimaalaus paketti sisältää kaiken tarvittavan työn valmistamiseen (kehykset ei kuulu pakettiin):

 • yksityiskohtaisesti esipainettu kangas – taulupohja, jossa tarrapinta ja irroitettava suojakalvo
 • symbolit taulupohjassa, jotta osaat asettaa timantit oikeisiin paikkoihin
 •  yhdeksänsärmäiset akryylitimantit (2,5 mm x 2,5 mm)  numeroiduissa paketeissa, 2 alustaa timanttien lajittelua varten
 • ylimääräisiä timantteja katomisten varalle
 • työkalu timanttien asetteluun, pinsetit sekä vahalaatta
 • ohjeet työskentelyyn
 • akryylitimantit väreittäin lajiteltuna uudelleen suljettavissa pusseissa

Vinkkejä työskentelyyn:

 1.  On tärkeää asetella timantit niin lähelle toisiaan kuin mahdollista, jotta lopputulos olisi mahdollisimman hyvännäköinen.
 2.  Poista suojakalvo vain pieneltä alueelta kerralla
 3. Timanttien lajittelu alustalle helpottaa työskentelyä
 4. Käytä timanttien asetteluun tarkoitetussa työkalussa vahaa liimaamisen helpottamiseksi

KATSO TÄÄLTÄ VINKKEJÄ TYÖSKENTELYYN.

Toimitus

Tällä hetkellä toimitamme lähetykset postin kautta. Kun lähetys on saapunut lähipostiisi, saat siitä saapumisilmoituksen. Toimituskulut veloitetaan tilauksen maksun yhteydessä. Toimituskulu on kiinteä 6,90. Yli 80 euron tilauksissa toimituskulut 0 euroa. Voit myös noutaa lähetyksen Asevelikatu 22, jolloin lähetyskulut ovat 0 €. Iisalmen kaupungin alueella voin myös toimittaa tuotteet sovittuun paikkaan, jolloin lähetyskulut ovat myös 0 €.

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut toimituksen aikana, tulee tästä ilmoittaa viipymättä, mutta kuitenkin 14 vuorokauden kuluessa verkkokaupalle. Toimituksessa vioittuneista paketeista tulee viipymättä ilmoittaa toimituksesta vastanneelle yhtiölle.

Jos joku työ on loppunut varastosta, voit tiedustella sen saatavuutta napparanappi@luukku.com. Tilaamme töitä usein ja jos tuotetta on toimittajan varastossa, toimitusaika on 1- 2 viikkoa. Jos työ on toimittajalta väliaikaisesti loppunut, toimitusaika on 2 viikkoa- 2 kuukautta.

 

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Timanttimaalaus Perhoset ja Pionit (38 x 27 cm) (WD2493)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *