Timanttimaalaus Pariisi Sateella 40×50 (LG249e)

39,90  sis. alv

Timanttimaalaus Pariisi Sateella 40 x 50 on ihana ja erittäin hyvälaatuinen Varvikkaan timanttimaalaus (diamond painting).

 • Työ on pingotettu kiilapuille.
 • Työssä on myös painettu kehys,  jolloin työtä ei tarvitse kehystää, vaan on heti valmis ripustettavaksi seinälle.
 • Työssä on pyöreät akryylimosaiikki timantit,  jotka tulevat koko työn alueelle.
 • Pakkauksessa lehtinen, jossa suomenkieliset ohjeet.
 • Pakkaus sisältää kaiken tarvittavan timanttimaalauksen valmistamiseen.
 • Suositusikä 14+

 

1 varastossa

Kuvaus

Timanttimaalaus Pariisi Sateella 40×50 (LG249e)

Timanttimaalaus Pariisi Sateella 40×50 (LG249e) on Varvikkaan  timanttityö. Tässä työssä timantit tulevat koko työn alueelle eli työ on kokopeitto. Timantit ovat pieniä, pyöreitä ja kiiltäviä timantinkaltaisia akryylimosaiikkipaloja.

Timanttimaalaus  Pariisi Sateella on painettu hyvälaatuiselle maalauskankaalle ja se on pingotettu puisille kiilapuille.

Kuvassa on katumaisema Pariisissa vesisateella. Maan kuuluisin maamerkki Eiffelin torni näkyy myös kuvassa. Kadulla ihmiset kävelevät sateenvarjot käsissään. Katso myös samasta katukuvasta timanttityöt Pariisi ja Pariisi keväällä.

Pariisi Sateella timanttimaalauksessa on 38 väriä: paljon eri värejä ja sävyjä. Työ on melko vaativa, koska siinä on paljon yksityiskohtia ja on tärkeää saada värit oikeille paikoille, jotta siitä tulee oikean näköinen.

Näistä Pariisi töistä saa upean sarjan omalle seinälle tai ovathan ne myös hieno lahjaidea.

Timanttimaalaus Pariisi Sateella 40×50  tekeminen

Timanttimaalauksen Pariisi Sateella akryylimosaiikki timantit asetellaan numeroiden ja symbolien mukaan pohjaan painettuun kuvaan. Pohjassa on myrkytön, vahva liimapinta, jonka päällä on poistettava suojakalvo.

Varvikkaan timanttimaalauksissa käytetään myrkytöntä (formaldehyditön)laadukasta liimaa.

Huom! älä poista kalvoa kokonaan heti, ainoastaan niistä kohdista, missä työskentelet, niin pohjan liimapinta ei pääse kuivamaan.

Timanttimaalaus (diamond painting) pakkauksessa on kaikki mitä tarvitset työn tekemiseksi. Varvikkaan työt on pakattu hyvin huolellisesti, puutteita ei ole tullut vastaan. Mutta jos paketista puuttuu jotain, ota yhteys asiakaspalveluun (napparanappi@luukku.com).

Timanttimaalauksen Pariisi Sateella 40×50 viimeistely

Varvikkaan timanttitöissä on pingotettu kiilapuille ja niissä on  painettu kehys,  jolloin työtä ei tarvitse erikseen enää kehystää. Voit ripustaa upean taulun seinälle heti, kun olet kiinnittänyt viimeisen timantin paikoilleen.

Työtä ei tarvitse myöskään käsitellä millään aineella pinnalta. Timantit kyllä pysyvät paikoillaan, koska Varvikkaan liima on hyvälaatuista. Voit painella timantteja vielä varovasti kaulimella työn päältä, jolloin timantit painuvat vielä tiiviimmin paikoilleen.

Vinkkejä työskentelyyn:

 1.  On tärkeää asetella timantit niin lähelle toisiaan kuin mahdollista, jotta lopputulos olisi mahdollisimman hyvännäköinen.
 2.  Poista suojakalvo vain pieneltä alueelta kerralla
 3. Timanttien lajittelu alustalle helpottaa työskentelyä

Varvikkaan kankaat ja liimat

Varvikas käyttää timanttimaalauksissa hyvälaatuista  kangasta, joka ei haalistu, naarmuunnu tai kulu ajan myötä. Kangas on jo pingotettu puisille kiilapuille ja siinä on painettu 3D-kehys. Tulostuksen jälki on valokuvatulostuksen laatua.

Liimakerros on terveydelle turvallinen ja liimaa on levitetty vain sinne, mihin kiinnitetään helmiä. Liima on formaldehyditön, myrkytön ja hajuton. Kankaan tiheän ja tasalaatuisen rakenteen ansiosta helmet kiinnittyvät lujasti, eivätkä putoile ajan myötä.

Timanttimaalaus Pariisi Sateella 40×50 sisältää:

 • kiilapuille pingotettu esipainettu Pariisi Sateella 40×50 taulupohja
 • taulupohjassa tarrapinta ja irrotettava suojakalvo
 • canvakseen painettu kehys
 • symbolit taulupohjassa, jotta osaat asettaa timantit oikeisiin paikkoihin
 • pyöreät timantit, jotka ovat numeroiduissa pusseissa. Numero vastaa symboleita ja numeroita pohjassa
 • muovinen työkalu timanttien asetteluun, pinsetit, lajittelu alusta, vaha pala ja suljettavat pikku pussit
 • ohjeet työskentelyyn: paketissa on painettu lehtinen, jossa on myös suomenkieliset ohjeet
 • mosaiikkikaavio: värilliselle paperille tulostettu taulukko. Taulukossa esitetään, minkä värinen mosaiikki vastaa kutakin kankaalle merkittyä symbolia. Varakaavio on tulostettu kankaan toiselle puolelle
Täältä voit katsella tilattavia töitä. Hintoja voi kysellä napparanappi@luukku.com. Toimitusajat 4 – 6 viikkoa.
Toimitusehdot löytyvät täältä. 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.