Timanttimaalaus Katu Lontoossa 40×50 (LG049e)

39,90  sis. alv

Timanttimaalaus Katu Lontoossa 40 x 50 on ihana ja erittäin hyvälaatuinen Varvikkaan timanttimaalaus (diamond painting).

 • Työ on pingotettu kiilapuille.
 • Työssä on myös painettu kehys,  jolloin työtä ei tarvitse kehystää, vaan on heti valmis ripustettavaksi seinälle.
 • Työssä on pyöreät akryylimosaiikki timantit,  jotka tulevat koko työn alueelle.
 • Pakkaus sisältää kaiken tarvittavan timanttimaalauksen valmistamiseen.
 • Suositusikä 14+

 

Varasto loppu

Kuvaus

Timanttimaalaus Katu Lontoossa 40×50 (LG049e)

Timanttimaalaus Katu Lontoossa 40×50 (LG049e) on Varvikkaan  timanttityö. Tässä työssä timantit tulevat koko työn alueelle eli työ on kokopeitto. Timantit ovat pieniä, pyöreitä ja kiiltäviä akryylimosaiikkipaloja.

Timanttimaalaus  Katu Lontoossa on painettu hyvälaatuiselle maalauskankaalle ja se on pingotettu puisille kiilapuille.

Kuvassa on tyypillinen katumaisema Lontoossa: nostalgiset kaksikerroksiset punaiset bussit sekä punaiset puhelinkopit. Kuvassa näkyy myös maailman suurin neljä kellotauluinen kello Big Ben, joka sijaitsee Westministerin palatsin tornissa. Lisäksi kuvassa näkyy myös Lontoon kuuluisa maamerkki Tower Bridge.

Katu Lontoossa timanttimaalauksessa on 20 väriä: enimmäkseen punaisen ja harmaan sävyjä, mustaa ja valkoista. Työ on melko vaativa, koska siinä on pieniä yksityiskohtia ja samojen värien eri sävyjä melko paljon. Sopii siis hyvin haasteita haluavalle.

Mielestäni tämä timanttityö on upea halkileikkaus Lontoon kuuluisista maamerkeistä. Nostalginen muisto seinällesi vaikkapa kaupunkilomasta.

Timanttimaalaus Katu Lontoossa 40×50  tekeminen

Timanttimaalauksen Katu Lontoossa akryylimosaiikki timantit asetellaan numeroiden ja symbolien mukaan pohjaan painettuun kuvaan. Pohjassa on myrkytön, vahva liimapinta, jonka päällä on poistettava suojakalvo.

Varvikkaan timanttimaalauksissa käytetään myrkytöntä (formaldehyditön)laadukasta liimaa.

Huom! älä poista kalvoa kokonaan heti, ainoastaan niistä kohdista, missä työskentelet, niin pohjan liimapinta ei pääse kuivamaan.

Timanttimaalaus (diamond painting) pakkauksessa on kaikki mitä tarvitset työn tekemiseksi. Varvikkaan työt on pakattu hyvin huolellisesti, puutteita ei ole tullut vastaan. Mutta jos paketista puuttuu jotain, ota yhteys asiakaspalveluun (napparanappi@luukku.com).

Timanttimaalauksen Katu Lontoossa 40×50 viimeistely

Varvikkaan timanttitöissä on pingotettu kiilapuille ja niissä on  painettu kehys,  jolloin työtä ei tarvitse erikseen enää kehystää. Voit ripustaa upean taulun seinälle heti, kun olet kiinnittänyt viimeisen timantin paikoilleen.

Työtä ei tarvitse myöskään käsitellä millään aineella pinnalta. Timantit kyllä pysyvät paikoillaan, koska Varvikkaan liima on hyvälaatuista. Voit painella timantteja vielä varovasti kaulimella työn päältä, jolloin timantit painuvat vielä tiiviimmin paikoilleen.

Vinkkejä työskentelyyn:

 1.  On tärkeää asetella timantit niin lähelle toisiaan kuin mahdollista, jotta lopputulos olisi mahdollisimman hyvännäköinen.
 2.  Poista suojakalvo vain pieneltä alueelta kerralla
 3. Timanttien lajittelu alustalle helpottaa työskentelyä

Varvikkaan kankaat ja liimat

Varvikas käyttää timanttimaalauksissa hyvälaatuista  kangasta, joka ei haalistu, naarmuunnu tai kulu ajan myötä. Kangas on jo pingotettu puisille kiilapuille ja siinä on painettu 3D-kehys. Tulostuksen jälki on valokuvatulostuksen laatua.

Liimakerros on terveydelle turvallinen ja liimaa on levitetty vain sinne, mihin kiinnitetään helmiä. Liima on formaldehyditön, myrkytön ja hajuton. Kankaan tiheän ja tasalaatuisen rakenteen ansiosta helmet kiinnittyvät lujasti, eivätkä putoile ajan myötä.

Timanttimaalaus Katu Lontoossa 40×50 sisältää:

 • kiilapuille pingotettu esipainettu Katu Lontoossa 40×50 taulupohja
 • taulupohjassa tarrapinta ja irrotettava suojakalvo
 • canvakseen painettu kehys
 • symbolit taulupohjassa, jotta osaat asettaa timantit oikeisiin paikkoihin
 • pyöreät timantit, jotka ovat numeroiduissa pusseissa. Numero vastaa symboleita ja numeroita pohjassa
 • muovinen työkalu timanttien asetteluun, pinsetit, lajittelu alusta, vaha pala ja suljettavat pikku pussit
 • ohjeet työskentelyyn: paketissa on painettu vihkonen, jossa myös suomenkieliset ohjeet
 • mosaiikkikaavio: värilliselle paperille tulostettu taulukko. Taulukossa esitetään, minkä värinen mosaiikki vastaa kutakin kankaalle merkittyä symbolia. Varakaavio on tulostettu kankaan toiselle puolelle
Täältä voit katsella tilattavia töitä. Hintoja voi kysellä napparanappi@luukku.com. Toimitusajat 4 – 6 viikkoa.
Toimitusehdot löytyvät täältä. 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.