Timanttimaalaus Äiti ja lapsi (17 x 21) EX013

9,90  sis. alv

Ihana UUTUUS aloittelijan  timanttityö:  Äiti ja lapsi (17 x 21).  Työn kuvassa on äiti ja lapsi laama. Työ on painettu paksulle, mutta tosi kevyelle pahville. Paketissa on muovinen teline työn esille laittoa varten.  Timantit ovat pyöreitä ja ne peittävät osan pohjasta. Tämä timanttimaalaus on helppo jasopii aloittelijoille ja myös lapsille, yli 8 vuotiaille. Aloita uusi koukuttava harrastus. Timanttimaalaus on myös  loistava lahjaidea.

 

Varasto loppu

Kuvaus

Timanttimaalaus Äiti ja lapsi (17 x 21cm) ( EX013)  on painettu paksulle pahville. Kuvassa äiti ja lapsi laama. Pyöreät timantit tulevat peittämään osan työstä, taustaan ei tule timantteja.  Pakkaus sisältää myös pienen muovisen telineen, jonka avulla saat valmiin työn esille. Tätä työtä ei siis tarvitse erikseen kehystää, vaan sen voi asettaa esille telineeseen sellaisenaan. Pahvinen työ pysyy hyvin muovisessa telineessä, koska on kevyt.

Tämä timanttimaalaus Äiti ja lapsi sopii hyvin aloittelijoille ja lapsille (yli 8 vuotiaille), koska on melko pieni. Pahville painettua työtä on lisäksi helppo työstää.  Tästä voi tulla uusi yhteinen mukava ja koukuttava harrastus.

Timanttimaalaus Äiti ja lapsi on hyvä aloituspakkaus uuden harrastuksen kokeiluun.  Kuva on painettu paksulle pahville ja siksi helppo tehdä. Pakkaus sisältää kaiken tarvittavan pienen taulun valmistamiseksi.  Timanttimaalaus on koukuttava harrastus ja koko ajan tulee lisää uusia upeita töitä. Nämä ovat todella hyviä lahjaideoita, mutta kaunistavat myös omaa kotia. Mikä parasta timanttimaalaus on helppoa ja sopii siksi myös lapsille. Töissä löytyy helppoja aloittelijoille sopivia maalauksia sekä vaikeampia ja suuritöisempiä jo pidempään harrastaneille. Timanttimaalaukset ovat myös todella hyvä lahjaidea: käsityöläiselle voit antaa pakkauksen tehtäväksi. Mutta huippu lahjaidea on myös valmiiksi tehty taulu!

Timanttimaalaus paketti sisältää kaiken tarvittavan työn valmistamiseen. Koska työ on painettu paksulle pahville, se säilyttää hyvin muotonsa ja voidaan ripustaa myös seinälle liimaamalla taulukoukku pahvin taakse. Paketissa tosin on muovinen teline esille asettamista varten.   Nämä pienet pahviset taulut ovat myös kivoja lahjaideoita: anna lapsesi tehdä näistä tauluja vaikkapa isovanhemmille, opettajille tai kavereille.

  • yksityiskohtaisesti esipainettu pahvinen levy taulupohja, jossa tarrapinta kuvion kohdalla ja irrotettava suojakalvo
  • symbolit taulupohjassa, jotta osaat asettaa timantit oikeisiin paikkoihin
  •  pyöreitä akryyli timantteja,  alusta timanttien lajittelua varten
  • työkalu timanttien asetteluun,  vaha
  • muovinen teline  työn esille laittoa varten

Vinkkejä työskentelyyn:

  1.  On tärkeää asetella timantit tarkasti niille tarkoitetuille paikoille, jotta työstä tulee halutun näköinen.
  2.  Poista suojakalvo vain pieneltä alueelta kerralla, silloin alue, jota et työstä säilyy hyvin.
  3. Timanttien lajittelu alustalle helpottaa työskentelyä – löydät helposti tarvitsemasi timantit ja virheitä ei pääse syntymään.
  4. Käytä timanttien asetteluun tarkoitetussa työkalussa vahaa liimaamisen helpottamiseksi.

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.