Syntymätaulu Vauva pilven päällä (PN-0179219)

46,95  sis. alv

Syntymätaulu Vauva pilven päällä 26 x 25 cm. Kirjotaan muliinilangalla risti-, pitkä- ja jälkipistoin valkoisen aidakankaan ruutuja laskien 5,4 ruutua/cm.  Pakkauksessa kangas, DMC langat (sekä pinkit että siniset), neula , englanninkielinen ohje ja ruutupiirros (sisältää kaikki aakkoset). Tästä paketista voi siis kirjoa joko pojalle tai tytölle syntymätaulun.

Varasto loppu

Kuvaus

Syntymätaulu Vauva pilven päällä on Vervacon upea  ristipistoilla tehtävä kirjontapakkaus. (tuotenumero PN-0179219).

Kirjotaan muliinilangalla pitkä-, jälki- ja ristipistoin valkoisen aidakankaan ruutuja laskien 5,4 ruutua/cm.

Pakkauksessa sekä vaaleanpunaiset että -siniset  DMC muliinilangat. Voit siis toteuttaa samasta paketista joko pojalle tai tytölle syntymätaulun. Paketti sisältää aidakankaan, kahden väriset langat, neulan, ohjeet usealla kielellä (ei suomeksi) sekä ruutupiirroksen (sisältää kaikki aakkoset).

Koko n. 26×25 cm

Pakkauksessa myös englanninkielinen ohje ja ruutupiirros työn tekemistä varten.

Valmistaja on luokitellut työn helpoksi toteuttaa.

Ristipisto on yleisin pisto. Pisto valmistuu kahdessa vaiheessa, ensin oikealle viisto alapisto, jonka päälle ommellaan vasemmalle viisto yläpisto. Valmis pisto muodostaa ristin tai rastin kankaan oikealle puolelle ja pystysuorat pistot nurjalle. Kaunis tulos saadaan, kun yläpistot ommellaan samaan suuntaan viistoiksi. Voit ommella yhden ristipiston kerrallaan tai voit ensin ommella rivin alapistoja ja sitten palata takaisin ja ommella yläpistot.

 

Toimitusehdot löytyvät täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.