Ristipistotyyny Tulppaanit 9077

32,00  sis. alv

Orchidean ristipistotyyny Tulppaanit. Pakkauksessa on väreillä painettu pohja 100 % puuvillakankaalle, akryylilangat, kultasilmäneula ja ohjeet ristipistojen tekemiseen. Helppoa ja nopeaa. Sisusta kotiasi omatekemillä tyynyillä.

1 varastossa

Kuvaus

Orchidean ristipistotyyny Tulppaanit.
Koko:40×40 cm
Pakkaus sisältää kankaan (100% puuvillaa), mihin on painettu kuva, akryylilangat ja neulan. Pakkauksesta voit ommella tyynyn tai sen voi myös kehystää tauluksi. Pakkauksessa ei ole tyynyn taustaa, mutta sen voi ostaa täältä. Jos haluat itse ommella tyynyn, taustaksi suosittelen jotain vahvaa sisustuskangasta. Näin tyynystä tulee tukeva ja se säilyttää hyvin muotonsa. Pakkauksesta pystyt valmistamaan kauniin sisustuselementin kotiisi.

Ristipistotyyny Tulppaanit antaa iloa pitkäksi aikaa. Ensimmäiseksi saat tekemisen ilon ja sitten se ilahduttaa sinua ja läheisiäsi vielä vuosia.

Täältä näet lisää malleja, joita voit tilata kauttani (napparanappi@luukku.com).

Ristipisto

Ristipisto on yleisin pisto. Pisto valmistuu kahdessa vaiheessa, ensin oikealle viisto alapisto, jonka päälle ommellaan vasemmalle viisto yläpisto. Valmis pisto muodostaa ristin tai rastin kankaan oikealle puolelle ja pystysuorat pistot nurjalle. Kaunis tulos saadaan, kun yläpistot ommellaan samaan suuntaan viistoiksi. Voit ommella yhden ristipiston kerrallaan tai voit ensin ommella rivin alapistoja ja sitten palata takaisin ja ommella yläpistot.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.