Ristipistotyyny Punaiset kukat 9570

32,00  sis. alv

Orchidean ristipistotyyny Punaiset kukat: koko 40×40 cm.  Täältä löydät tyynyyn taustoja, jolla viimeistelet helposti käsityösi.
Pakkaus sisältää kankaan (puuvillaa), mihin on painettu kuva, akryylilangat ja neulan. Työ ommellaan ristipistoilla.

1 varastossa

Kuvaus

Ristipistotyyny Punaiset kukat koko:40×40 cm.(9570)
Pakkaus sisältää kankaan (puuvillaa), mihin on painettu kuva, akryylilangat ja neulan.  Työ on painettu harvalle kankaalle ja langat ovat paksuja akryylilankoja.

Ristpistotyynyihin hankitaan taustakangas erikseen, useimmiten sitten kun ompelutyö on valmis. Koska pohjakangas on melko jäykkää, kankaaksi kannattaa valita esim. plyyshi, sametti, paksumpi puuvillakangas tai muu tukevahko sisustuskangas. Kaupassani on myynnissä myös vetoketjullisia valmiita taustakankaita.

Täältä löytyy taustoja tyynyihin

Ristipisto on yleisin pisto. Pisto valmistuu kahdessa vaiheessa, ensin oikealle viisto alapisto, jonka päälle ommellaan vasemmalle viisto yläpisto. Valmis pisto muodostaa ristin tai rastin kankaan oikealle puolelle ja pystysuorat pistot nurjalle. Kaunis tulos saadaan, kun yläpistot ommellaan samaan suuntaan viistoiksi. Voit ommella yhden ristipiston kerrallaan tai voit ensin ommella rivin alapistoja ja sitten palata takaisin ja ommella yläpistot.

Näin-ompelet-ristipistot
Valmis pisto muodostaa ristin tai rastin kankaan oikealle puolelle ja pystysuorat pistot nurjalle.

 

Toimitusehdot löytyvät täältä.

Tilattavia töitä löytyy täältä. Näiden toimitusaika vaihtelee 2 viikosta- 2 kk.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.