Ristipistotyyny Kukkaketo 1413

48,50  sis. alv

Ristipistotyyny Kukkaketo (40 x 40)on Riolisin  ristipistoilla laskien tehtävä kirjontapakkaus, joka kirjotaan villa/akryylilangoilla valkoiseen Aida kankaaseen laskien ruutuja.  Työ on melko haastava. Paketissa on tyynyn päällyskangas, johon työ ommellaan ruutupiirroksen mukaan. Lisäksi pakkaus sisältää neulan, langat sekä värillisen ruutupiirroksen. Ohjeet löytyvät monella kielellä mm. englanti, saksa, ranska, espanja, italia, mutta ei suomeksi. Pakettiin ei kuulu taustakangas, täyte ja nauhat.

 

1 varastossa

Kuvaus

Ristipistotyyny Kukkaketo on Riolisin  ristipistoilla laskien tehtävä kirjontapakkaus. (tuotenumero1413).

Ristipistotyyny Kukkaketo  kirjotaan  villa/akryylilangoilla  ristipistoin valkoiseen  Aidakankaaseen ruutuja (4,3 ruutua/cm, 10 count) laskien.

Paketti sisältää Zweigartin valkoisen Aidakankaan, villa/akryylilangat.  Työssä on  23 väriä. Lisäksi paketti sisältää neulan, ohjeet kuudella kielellä (ei suomeksi) sekä ruutupiirroksen. Paketti ei sisällä taustakangasta eikä täytettä ja nauhoja.

Koko n. 40 x 40 cm

Riolisin villa/akryyli kirjontalangat

Riolisin villa/akryylilangat valmistetaan Italiassa. Uusi teknologia on mahdollistanut villan laadun parantamisen lisäämällä akryylia villaan. Nämä langat on valmistettu 70% akryylistä ja vain 30% villasta. Langat kestävät kulutusta paremmin, värit säilyttävät sävynsä ja ne allergisoivat vähemmän. Vanha perinne, uusi teknologia ja Riolisin omat kokemukset ovat varmistaneet hämmästyttävän laadun tälle materiaalille.

Villa/akryylilanka luo paremman 3D vaikutelman kuin puuvillalangat.  Lanka on erittäin pehmeää, sillä on helppo ommella kokemattomankin. Pistot asettuvat tiukasti paikoilleen ja ne luovat pehmeän  ja peittävän pinnan. Valmis työ näyttää viehättävältä, elävältä ja se muistuttaa hyvin elävästi alkuperäistä mallia.

Riolisin-kirjontalanka
Riolisin villa/akryylilangat muodostavat kauniin pinnan ristipistotöihin.

Ristipisto

Ristipisto on yleisin pisto. Pisto valmistuu kahdessa vaiheessa, ensin oikealle viisto alapisto, jonka päälle ommellaan vasemmalle viisto yläpisto. Valmis pisto muodostaa ristin tai rastin kankaan oikealle puolelle ja pystysuorat pistot nurjalle. Kaunis tulos saadaan, kun yläpistot ommellaan samaan suuntaan viistoiksi. Voit ommella yhden ristipiston kerrallaan tai voit ensin ommella rivin alapistoja ja sitten palata takaisin ja ommella yläpistot.

Tilattavia ristipistotöitä löytyy täältä.   Valikoimaa löytyy runsaasti.  Toimitusaikoja ja hintoja voit kysellä asiakaspalvelusta napparanappi(at)luukku.com tai puhelimella 044 323 6112, Arja

Toimitusehdot löytyvät täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.