Pitkäpistotyö Pöllö ja Tähdet 1715

11,50  sis. alv

Pitkäpistotyö Pitkäpistotyö Pöllö ja Tähdet on Riolisin käsityöpakkaus, josta valmistuu pieni taulu. Paketissa painettu pohja, villa/akryylilangat ja neula. Koko 10 x 10 cm. Työ on helppo ja sopii myös aloittelijoille ja lapsille. Kehykset eivät sisälly pakettiin.

3 varastossa

Kuvaus

Pitkäpistotyö Pöllö ja Tähdet  on Riolisin käsityöpakkaus. Paketista valmistat kauniin sisustustaulun kooltaan 10 x 10 cm. Kuva on painettu pitkäpistokankaalle värein, jolloin se on helppo ommella. Työ ommellaan pitkillä pistoilla värejä seuraten.

Paketin sisältö

Pitkäpistotyö Pöllö ja Tähdet paketissa on Zwigart-Twist stramin kangasta (5,2 ruutua/cm), johon kuvio on painettu, Riolisin villa/akryylilangat ja neula. Työssä tähdet ommellaan solmupistoin. Pitkäpistotyössä Pöllö ja Tähdet  on 10 väriä. Paketissa on myös ohjeet 6 eri kielellä (ei suomeksi).

Pitkäpistotyö-Pöllö-ja-Tähdet
Tässä työssä tähdet ommellaan solmupistoin.

 

Riolisin villa/akryyli kirjontalangat

Riolisin villa/akryylilangat valmistetaan Italiassa. Uusi teknologia on mahdollistanut villan laadun parantamisen lisäämällä akryylia villaan. Nämä langat on valmistettu 70% akryylistä ja vain 30% villasta. Langat kestävät kulutusta paremmin, värit säilyttävät sävynsä ja ne allergisoivat vähemmän. Vanha perinne, uusi teknologia ja Riolisin omat kokemukset ovat varmistaneet hämmästyttävän laadun tälle materiaalille.

Villa/akryylilanka luo paremman 3D vaikutelman kuin puuvillalangat.  Lanka on erittäin pehmeää, sillä on helppo ommella kokemattomankin. Pistot asettuvat tiukasti paikoilleen ja ne luovat pehmeän  ja peittävän pinnan. Valmis työ näyttää viehättävältä, elävältä ja se muistuttaa hyvin elävästi alkuperäistä mallia.

Tilattavia käsityöpakkauksia täältä. 

Toimitusehdot

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.