Pitkäpistotyö Kettu ja Päivänkakkarat 1714

11,50  sis. alv

Pitkäpistotyö Kettu ja Päivänkakkarat on Riolisin käsityöpakkaus, josta valmistuu pieni taulu. Paketissa painettu pohja, villa/akryylilangat ja neula. Koko 10 x 10 cm. Työ on helppo ja sopii myös aloittelijoille ja lapsille.

Varasto loppu

Kuvaus

Pitkäpistotyö Kettu ja Päivänkakkarat on Riolisin käsityöpakkaus. Paketista valmistat kauniin sisustustaulun kooltaan 10 x 10 cm. Kuva on painettu pitkäpistokankaalle värein, jolloin se on helppo ommella. Työ ommellaan pitkillä pistoilla värejä seuraten.

Paketin sisältö

Paketissa on Zwigart-Twist stramin kangasta (5,2 ruutua/cm), johon kuvio on painettu, Riolisin villa/akryylilangat ja neula.  Työssä käytetään myös jonkin verran linnunsilmäpistoja. Pitkäpistotyössä Kettu ja Päivänkakkarat on 8 väriä. Paketissa on myös oheet 6 eri kielellä (ei suomeksi).

Pitkäpistotyö-Kettu-ja-Päivänkakkarat
Työssä käytetään myös linnunsilmäpistoja päivänkakkaroiden terälehdissä.

Riolisin villa/akryyli kirjontalangat

Riolisin villa/akryylilangat valmistetaan Italiassa. Uusi teknologia on mahdollistanut villan laadun parantamisen lisäämällä akryylia villaan. Nämä langat on valmistettu 70% akryylistä ja vain 30% villasta. Langat kestävät kulutusta paremmin, värit säilyttävät sävynsä ja ne allergisoivat vähemmän. Vanha perinne, uusi teknologia ja Riolisin omat kokemukset ovat varmistaneet hämmästyttävän laadun tälle materiaalille.

Villa/akryylilanka luo paremman 3D vaikutelman kuin puuvillalangat.  Lanka on erittäin pehmeää, sillä on helppo ommella kokemattomankin. Pistot asettuvat tiukasti paikoilleen ja ne luovat pehmeän  ja peittävän pinnan. Valmis työ näyttää viehättävältä, elävältä ja se muistuttaa hyvin elävästi alkuperäistä mallia.

Tilattavia käsityöpakkauksia täältä. 

Toimitusehdot

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.