Paljettityö Poni DSM 105166

18,20  sis. alv

Paljettityö Poni on ihana  lasten askartelupakkaus, paljettityö tosin sopii hyvin myös aikuisille.  Työn koko on 25 x 34 cm. Paljetteja pistellään painettuun kuvaan somistusneuloilla. Kuva kiinnittyy samalla styrox pohjaan kiinni ja näin saat upean taulun itsellesi. Työ on pakattu kauniiseen pahvilaatikkoon, joten se on kiva antaa lahjaksi.

 

 

 

Varasto loppu

Kuvaus

Paljettityö Poni on ihana  lasten askartelupakkaus, sopii tosin myös aikuisille. Paljettitöistä on tullut suosittuja töitä stressin poistoon. Niiden tekeminen on todella terapeuttista.   Työn koko on 25 x 34 cm. Paljetteja pistellään painettuun kuvaan somistusneuloilla. Kuva kiinnittyy samalla styrox pohjaan kiinni ja näin saat upean taulun itsellesi. Työ on pakattu kauniiseen pahvilaatikkoon, joten se on kiva antaa lahjaksi.

Pakkauksen sisältö

  • Styroxpohja
  • Värillisiä paljetteja 9 eri väristä pussia
  • Värillinen painettu paperinen kuva
  • Somistusneuloja
  • Ohjeet (englanniksi), suomenkielisiä ohjeita ei paketissa ole, mutta voit tulostaa tästä: paljettityö ohje

Työskentely ohjeet

  1. Järjestele materiaalit niin, että niitä on helppo käyttää. Pienet kannelliset kipot olisi hyviä tähän tarkoitukseen. Varmistu, että eri väriset paljetit pysyvät erillään.
  2. Laita painettu kuva styrox pohjalle. Varmistu, että se tulee keskelle styroxia ja kiinnitä kuva neuloilla kaikista neljästä kulmasta.
  3. Kiinnitä paljetteja somistusneuloilla kuvaan, värimallin mukaisesti.
  4. Huomio, että paljettien kupera puoli tulee päällimmäiseksi. Paina neulat tarkasti paljetissa olevan reiän läpi. Tarkista, että pistelet neulat kuvassa oleviin pisteisiin. Varmistu myös, että neulat menevät pystysuoraan paljettipohjaan. Jatka työskentelyä, kunnes olet peittänyt koko kuvan paljeteilla. Jos teet virheen, korjaa se yksinkertaisesti vetämällä neula pois työstä ja vaihda paljetti oikean väriseksi.

Vinkki:

Työ ei varmastikaan valmistu heti ensi kerralla. Säästä laatikko, niin voit pakata tarvikkeet sinne odottamaan seuraavaa työskentelykertaa.

Varoitus:

Aikuisen valvonta on suositeltavaa, koska pakkauksessa on teräviä neuloja. Työ ei sovi alle kolme vuotiaille. Mielestäni työ sopii yli seitsemän vuotiailla.

 

 Toimitusehdot löytyvät täältä. 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.