Ale!

Nokkoslanka, konekehrätty 100 g

Alkuperäinen hinta oli: 12,50 €.Nykyinen hinta on: 9,90 €. sis. alv

30pv alin hinta: 9,90 .

Blockwallahin konekehrätty nokkoslanka, 100 % ekologinen luonnontuote.  Tästä virkkaat esimerkiksi pesukintaita, tiskirättejä, kasseja ja saunatuotteita. Lanka on koinkestävä eikä homehdu.

  • 100 % nokkonen
  • vyyhti 100 g, n. 300 m
  • puikot 5 mm
  • kestää vesipesun 60 asteessa

4 varastossa

Kuvaus

Nokkoslanka, konekehrätty 100 g

Nokkoslanka, konekehrätty  100 g, Blockwallah, on 100 % ekologinen luonnontuote, joka on valmistettu eettisesti Intiassa. Lanka on täysin orgaanista ja värjäämätöntä. Lankaa voi myös värjätä.  Nokkoslanka on koinkestävää eikä se homehdu. Blockwallahin pitkäkuituinen nokkonen on kerätty Himalayalta.

Konekehrätty nokkoslanka on luonnonvärisenä vaalean-harmaan-vihertävä, mutta muuttuu parin pesukerran jälkeen vaalean beesiksi, joka on sitten langan lopullinen väri.

Nokkoslanka, konekehrätty 100 g sopii mainiosti pesukintaisiin, tiskiliinoihin, kasseihin, pyyhkeisiin , pitseihin ja asusteisiin ym.  Nokkoslanka on vesipesun kestävä ja lanka pehmenee huomattavasti viiden ensimmäisen pesukerran jälkeen. Nokkoslanka on hyvin lämmin.

Lanka sopii mainiosti sekä neulontaan että virkkaukseen. Lanka on pehmeämpää kuin käsinkehrätty nokkoslanka.

Koneellisesti kehrätty nokkoslanka on käsinkehrättyä lankaa aavistuksen ohuempaa. (katso alta paksuus ja puikkosuositus)

Nokkoslanka, konekehrätty 100 g ominaisuudet

  • 100 % nokkonen
  • vyyhti 100 g, n. 300 m
  • puikot 4 mm
  • kestää vesipesun 60 asteessa

Blockwallah on suomalais-intialainen perheyritys. Yritys työllistää Intiassa lähialueiden naisia, maksaen heille asiaankuuluvaa palkkaa. Langat valmistetaan käsityönä, mahdollisimman eettisesti ja ekologisesti, vähillä kemikaaleilla.

 

 

Lisätiedot

Väri

1 keltainen, 2 vaaleanvihreä, 3 violetti, 4 sininen, 5 musta, 6 beessi, 7 värjäämätön

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.