Kanavatyö Lentävä Pöllö 50 x 40 (11883)

78,00  sis. alv

  • Kanavatyö Lentävä pöllö on CdA:n  hyvälaatuinen kanavatyö.
  • Kanavatyö on painettu beessille 100 % puuvillakankaalle.
  • Pakkauksessa on myös mukana laadukkaat villalangat.
  • Kuvan koko 50 x 40, kankaan koko 60 x 50
  • Työ on vaativa, suositellaan kanavatöitä jo pidempään harrastaneille
  • Neula ei sisälly pakkaukseen, niitä voi tilata täältä. (nro 20 on sopiva koko tähän työhön)
  • Työ toimitetaan rullalla.

1 varastossa

Kuvaus

Kanavatyö Lentävä Pöllö 50 x 40 (11883)

Kanavatyö Lentävä Pöllö on CdA:n  hyvälaatuinen kanavatyö. Kanavatyö on painettu beessille 100 % puuvillakankaalle. Pakkauksessa on myös mukana laadukkaat villalangat. Kuvan koko 50 x 40, kankaan koko 60 x 50. Paketissa ei ole neulaa, täältä voi tilata neuloja nro 20. Työ on mahdollista saada myös ilman lankoja (tilaukset, hinnat ja toimitusaika selviää lähettämällä postia: napparanappi@luukku.com.

Tämä kanavatyö toimitetaan rullalla, koska tumma väri kuluu ja irtoaa taitoksien kohdalta, jos taitoksia joutuu pitämään pitkään.

Kanavatyö Lentävä Pöllön ompeleminen

Tämä kanavatyö on vaikeusasteeltaan vaativa ja tätä suositellaan jo pidempään kanavatöitä tehneille konkareille. Toimittaja suosittelee, ett työn ompelu  aloitetaan alareunasta ja sitä rullataan sitä mukaa, kun ompelu edistyy. Näin vältetään turhilta taitoksilta ja värin irtoamiselta. Työssä on paljon tummaa väri ja se saattaa irrota taitoksien kohdalta.

Kanavatyö-Lentävä-pöllö
Kanavatyöt ovat upeita sisustuselementtejä ja mikä parasta, niiden tekeminen on terapeuttista ja rentouttavaa.

Kanavatyö Lentävä Pöllön viimeistely

Tämä työ vaativuudestaan huolimatta on todella upea valmiina. Työ kannattaa viedä kehystettäväksi  ammattilaiselle kehystäjälle, niin se saa arvoisensa raamit. Langanpäitä ei nurjalla puolella tarvitse päätellä, mutta halutessasi voit pujottaa langan päät pistojen alle. Älä kuitenkaan pujoja tummia lankoja vaaleiden alle, etteivät kuulla työn etupuolella. Ja solmuja ei kannata tehdä nurjalle, koska ne pullottavat turhaan oikealla puolella kehystystyön jälkeen.

Lue täältä blogi kanavatöistä.

Jos kaipaat lisää valikoimaa, täältä pääset CdA:n sivuille, jossa on tilattavia töitä.  Tilaukset voit tehdä ja kysellä toimitusaikaa: napparanappi@luukku.com.

Toimitusehdot.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.