Kanavatyö Kissat ja Ruusut 40×50 (3285M)

76,00  sis. alv

Hyvälaatuinen Orchidean kanavatyö Kissat ja Ruusut   40 x 50 cm. Ihana kanavatyö taulu kissojen ja luonnon ystävälle.  Ompele upea yksityiskohta sisustukseesi tai lahjaksi.  Paketti sisältää hyvälaatuiset  villalangat.

Täältä löytyy kanavaneuloja. Nro 20 on tähän sopiva koko.

 

1 varastossa

Kuvaus

Kanavatyö Kissat ja Ruusut 40×50 (3285M)

Kanavatyö Kissat ja Ruusut 40×50 (3285M) on Orchidean hyvälaatuinen upea kanavatyö. Kanavatyö on  painettu 100 %puuvillakankaalle. Pakkauksessa laadukkaat villalangat, joita on 31 eri väriä. Työ on painettu taiteilija Carl Reichbertin  työn Cats and Flowerspohjalta.

Tämä kanavatyö on kohtuullisen haastava, se on isokokoinen ja siinä on pieniä yksityiskohtia.  Ihana työ kissojen ja luonnon ystävälle- Kuvassa pienet kissat ovat kaataneet ruusukorin. Äitikissa katselee tyynenä pienten leikkejä.

Täältä voi tilata kanavatyöneuloja. Nro 20 on sopiva koko.

Kanavatyön tekeminen ja viimeistely

Kanavatyö ommellaan kanavatyöpistolla, joka on puolikas ristipisto. Pisto näkyy oikealle puolelle vinona ja nurjalle puolella pystysuorana.

Lankoja ei tarvitse kovin tarkkaan päätellä, mutta langan päät voi kiinnittää aloituksessa ja lopetuksessa nurjan puolen pistoihin. Huomio, että tummia lankoja ei kannata kiinnittää vaaleisiin lankoihin, jotta päättelyt eivät näkyisi oikealle puolelle.

Koska tämä työ on melko suuri, suositellaan ompelun aloittamista alareunasta, jolloin ommellun työn voi rullata. Näin ommellut kohdat eivät nuhraannu eikä työhön tule ylimääräisiä taitoksia, jotka kuluttaisivat värejä ja vaikeuttaisi työn ompelemista.

Valmiin kanavatyön voi viedä kehystettäväksi kehysliikkeeseen. Työhön sopivat kehykset kruunaavat työn. Kehyksissä työ säilyy myös hyvin. Kanavatyön voi kehystää joko lasin alle tai ilman lasia. Tämä on aika pitkälle makuasia. Toisaalta lasi suojaa kanavatyötä, mutta toisaalta se taas peittää langoista syntynyttä hienoa pintaa.

Suosittelen viemään näinkin ison työn kehysliikkeeseen kehystettäväksi. Ammattitaitoinen kehystäjä tekee valmiiksi ommellusta työstäsi hienon taulun. Kun pistot ommellaan vain toiseen suuntaan, työ monesti vetää. Mutta tämä saadaan kehystämössä monesti korjattua. Jos kanavatyö kehystetään tauluksi lankoja ei tarvitse päätellä, jätä vain pätkä lankaa taakse, niin ettei työ purkaudu. Kehystyksen jälkeen langat eivät pääse enää purkautumaan.

Ota huomioon kanavatyö Kissat ja ruusut ompelussa:

  • Lajittele langat: kanavatyössä olevaa värikarttaa kannattaa hyödyntää lajittelussa.
  • Pistot ommellaan kanavatyössä aina samaan suuntaan.
  • Langat päätellään pujottelemalla, ei käytetä solmuja. Langat eivät purkaannu, vaikka niitä ei pääteltäisi ollenkaan.
  •  Älä säikähdä, jos työsi on vino – sen voi helposti oikaista kehystettäessä.
  • Älä ota liian pitkiä lankoja: kanavakangas on kovaa ja se kuluttaa lankaa. Ei kannata myöskään jättää pitkiä häntiä aloituksessa eikä lopetuksessa, jotta langat riittävät.
  • Jos kuitenkin kanavatyöstäsi loppuu lanka ota yhteyttä napparanappi(at)luukku.com, tilaan niitä langoittajalta lisää. Yleensä riittävät hyvin, on ammattitaitoinen langoittaja.
  • Ompele aina puhtain käsin, niin langat eivät nuhraannu!
  • Muista ommella ilolla ja nauttia tekemisestä ja tietenkin myös lopputuloksesta.

Tästä pääset katsomaan lisää malleja, jos minun sivuilta ei löydy sopivia. Ota yhteyttä, jos haluat tilata (myös hinnat voi kysyä täältä) napparanappi@luukku.com.

Lue täältä kirjoittamani blogi kanavatöistä.

Toimitusehdot löytyvät täältä. 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.