Kanavatyö Kissankello 15 x 15 (3435D)

15,00  sis. alv

  • Hyvälaatuinen Orchidean  kanavatyö Kissankello 15 x 15 cm.
  • Paketissa on  on hyvälaatuiset  villalangat ja puuvillakankaalle painettu pohja.
  • Ommellaan puoliristipistoilla. Neula ei sisälly pakettiin.
  • Täältä löytyy kanavaneuloja. Nro 20 on tähän sopiva koko.

 

1 varastossa

Kuvaus

Kanavatyö Kissankello 15 x 15

Kanavatyö Kissankello 15 x 15 on  Orchidean hyvälaatuinen kanavatyö, kooltaan 15 x 15  (3435D). Tämä pienikokoinen kanavatyö on käsin painettu 100 % puuvillaiselle kanavatyökankaalle.

Kanavatyö Kissankello 15 x 15 pakkauksen sisältö

Paketissa on painetu pohjan lisäksi erittäin hyvälaatuiset villalangat.   Työ on melko pienikokoinen ja siksi soveltuu myös aloittelijoille ja lapsille. Neula ei sisälly pakettiin.

Täältä voi tilata kanavatyöneuloja. Nro 20 on sopiva koko.

Kanavatyö Kissankellon ompeleminen

Kanavatyö Kissankello ommellaan kanavapistoilla eli  puolikkailla ristipistoilla kankaaseen painettuja värejä mukaillen villalangoilla.  Kanavakirjonnassa pohjakangas peitetään kokonaan kirjontalangalla. Valmiissa työssä pistot näkyvät oikealle puolelle vinoina ja nurjalla puolella pistot ovat pystysuoria. Kanavatyö kangas on tärkättyä pieniruutuista  puuvillakangasta, jolloin työ pysyy helposti suorana ja sitä on helppo ommella.

Kanavatyön ompelussa kannattaa käyttää kanavatyöneulaa, joka on tylppäkärkinen ja isosilmäinen. Silloin neulankärki ei halkaise turhaan lankaa ommellessa.

Kanavatyön viimeistely

Kanavatyöpakkaukset sisältävät aina painetun pohjan, teko-ohjeet, langat sekä neulan. Kanavatyöt viimeistellään monesti kehystämällä ne tauluksi. Ammattitaitoinen kehystäjä tekee valmiiksi ommellusta työstäsi hienon taulun. Kun pistot ommellaan vain toiseen suuntaan, työ monesti vetää. Mutta tämä saadaan kehystämössä monesti korjattua. Jos kanavatyö kehystetään tauluksi lankoja ei tarvitse päätellä, jätä vain pätkä lankaa taakse, niin ettei työ purkaudu. Kehystyksen jälkeen langat eivät pääse enää purkautumaan.

Yleensä kanavatyöt kehystetään tauluiksi. Monet innokkaat ompelijat ovat keksineet valmistaa niistä myös muita tuotteita. Tämäkin kanavatyö kissankellot sopii somistukseksi kasseihin, tyynyihin ja jopa takin selkämykseen.

Tilattavat työt

Tästä pääset katsomaan lisää malleja, jos minun sivuilta ei löydy sopivia. Töitä saa villalangoilla langoitettuna ja myös pelkkiä pohjia ilman lankoja.  Toimitusaika vaihtelee 1- 2 kk. Ota yhteyttä, jos haluat tilata (myös hinnat voi kysyä täältä) napparanappi@luukku.com.

Lue täältä kirjoittamani blogi kanavatöistä.

Toimitusehdot löytyvät täältä. 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.