Huovutuspakkaus Punalakkinen tonttu (977403)

3,95  sis. alv

Huovutuspakkaus Punalakkinen tonttu on hauska ja helppo neulahuovutuspaketti tontulle, jolla on pitkä hattu.   Pakkauksessa on lähes kaikki tarvittava tontun huovuttamiseksi. Tarvitset lisäksi vain liimaa. Ihastuttava jouluaskartelu idea. Sopii kaikenikäisille (ei ihan pienille, koska neula on terävä). Valmis tonttu on 13 cm.

8 varastossa

Kuvaus

Huovutuspakkaus  Punalakkinen tonttu  on hauska neulahuovutuspaketti kaikenikäisille. Pakkauksessa on lähes kaikki tarvittava tontun huovuttamiseksi. Lisäksi tarvitse vain liimaa (esimerkiksi kangasliima tai joku askarteluliima). Valmiin tontun  koko noin 13 cm.

Täydellinen idean jouluaskarteluihin

Huovutuspakkaus Punalakkinen tonttu  on  täydellinen idea jouluaskarteluihin. Huovuttaminen on hauskaa tekemistä ja kehittää kädentaitoja. Ja valmis työ on kaunis joulukoriste joko itsellesi tai voit antaa sen lahjaksi.

Huovutuspakkaus-punalakkinen-tonttu
Paketissa kaikki tarvikkeet hauskan pitkälakkisen tontun valmistamiseksi.
Huovutuspakkaus-punalakkinen-tonttu
Paketissa on ohjeet tontun valmistamiseen.

Pakkauksen sisältö

  • Punaista ja harmaata villaa
  • Partaa
  • Puuhelmi
  • Styrox-vartalo
  •  Huovutusneula
  • Neula huovutusalusta
  • Kuvitetut ohjeet, joita on helppo seurata

Neulahuovutus

Neulahuovutus/ kuivahuovutus on helppo käsityötekniikka. Tekniikka on kuivahuovutusta siksi, ettei tässä tarvitse käyttää vettä tai saippuaa, pelkkä neula riittää huovuttamaan villan. Tässä paketissa on styrox pohjat, minkä päälle on helppo huovuttaa neulalla. Huomio, että neulaa ei kannata vääntää, jos se osuu styroxiin. Sen terä voi katketa helposti.

Näin pääset alkuun:

Revi pieni määrä villaa peittämään styrox pohjaa, vain pieni, ohut kerros tarvitaan ja voit lisätä villaa aina työn edetessä. Sinun pitäisi peittää styrox muoto ympäriinsä villalla ja villan pitää pysyä paikoillaan. Tarkista, että sinulla on muotoon kuuluva oikean värinen villa. Ota huovutusneula ja tökittele villaan suorilla työnnöillä. Älä taivuta neulaa, ettei sen kärki katkea. Kun toistat tätä liikettä, villa huopuu ja tarttuu pohjaan kiinni. Muista myös, että neula on tosi terävä! Toista tätä prosessia niin kauan, että lopputulos (villakerroksen paksuus) näyttää hyvältä, peittää koko pohjan  ja olet tyytyväinen tulokseen. Tämä  prosessi vie jonkin aikaa, joten älä odota pikaista valmistumista.

Kun haluat lisätä värejä toisten värien päälle, toimi kuten äsken ja pakota villa muotoutumaan haluttuun muotoon.

Toimitusehdot löytyvät täältä.

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.