Huovutuspakkaus Prinsessa Piggy (DSM106059)

9,90  sis. alv

Huovutuspakkaus Prinsessa Piggy on hauska neulahuovutuspaketti kaikenikäisille. Pakkauksessa on lähes kaikki tarvittava ihanan Prinsessa Piggyn   huovuttamiseksi. Tarvitset lisäksi vain liimaa. Ihastuttava lahjaidea.

2 varastossa

Kuvaus

Huovutuspakkaus  Prinsessa Piggy  on hauska neulahuovutuspaketti kaikenikäisille. Pakkauksessa on lähes kaikki tarvittava Prinsessa Piggyn huovuttamiseksi. Tarvitset lisäksi vain liimaa. Prinsessa Piggyn koko noin 12 cm.

Täydellinen lahjaidea

Huovutuspakkaus Prinsessa Piggy  on  täydellinen lahjaidea: tarvikkeet on pakattu kauniiseen pahvirasiaan. Lisäksi huovuttaminen on hauskaa tekemistä ja kehittää kädentaitoja. Ja valmis työ on kiva pieni koriste-esine, jota voi käyttää myös leikeissä.

Neula-huovutus-paketti-Prinsessa-Piggy
Neulahuovutus paketti Prinsessa Piggy on ihana lahjaidea.

Pakkauksen sisältö

  • Styrox pohjat, joiden päälle villa huovutetaan
  • Huovutusvilla
  • Huovutusneulat (2 kpl)
  • Lankaa (2 kpl)
  • Puutikku
  • Huopapalat
  • Helmet (3 kpl)
  • Askartelupunos
  • Kuvitetut ohjeet, joita on helppo seurata

Neulahuovutus

Neulahuovutus/ kuivahuovutus on helppo käsityötekniikka. Tekniikka on kuivahuovutusta siksi, ettei tässä tarvitse käyttää vettä tai saippuaa, pelkkä neula riittää huovuttamaan villan. Tässä paketissa on styroxpohjat, minkä päälle on helppo huovuttaa neulalla. Huomio, että neulaa ei kannata vääntää, jos se osuu styroxiin. Sen terä voi katketa helposti.

Näin pääset alkuun:

Revi pieni määrä villaa peittämään styroxpohjaa, vain pieni, ohut kerros tarvitaan ja voit lisätä villaa aina työn edetessä. Sinun pitäisi peittää styroxmuoto ympäriinsä villalla ja villan pitää pysyä paikoillaan. Tarkista, että sinulla on muotoon kuuluva oikean värinen villa. Ota huovutusneula ja tökittele villaan suorilla työnnöillä. Älä taivuta neulaa, ettei sen kärki katkea. Kun toistat tätä liikettä, villa huopuu ja tarttuu pohjaan kiinni. Muista myös, että neula on tosi terävä! Toista tätä prosessia niin kauan, että lopputulos (villakerroksen paksuus) näyttää hyvältä, peittää koko pohjan  ja olet tyytyväinen tulokseen. Tämä  prosessi vie jonkin aikaa, joten älä odota pikaista valmistumista.

Kun haluat lisätä värejä toisten värien päälle, toimi kuten äsken ja pakota villa muotoutumaan haluttuun muotoon.

Lopuksi liimaa palat yhteen hyvällä liimalla (kangasliima, Erikeeper tai muu liima, jossa ei ole liottimia).

Toimitusehdot löytyvät täältä.

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.