Huovutuspakkaus Pingviini (DSM106067)

9,90  sis. alv

Huovutuspakkaus Pingviini on hauska ja helppo neulahuovutuspaketti kaikenikäisille. Pakkauksessa on lähes kaikki tarvittava pingviinin huovuttamiseksi. Tarvitset lisäksi vain liimaa. Ihastuttava jouluaskartelu idea.

Varasto loppu

Kuvaus

Huovutuspakkaus  Pingviini  on hauska neulahuovutuspaketti kaikenikäisille. Pakkauksessa on lähes kaikki tarvittava pingviinin huovuttamiseksi. Lisäksi tarvitse vain liimaa (esimerkiksi kangasliima tai joku askarteluliima). Pingviinin  koko noin 10cm.

Täydellinen idean jouluaskarteluihin

Huovutuspakkaus Pingviini on  täydellinen idea jouluaskarteluihin: tarvikkeet on pakattu kauniiseen pahvirasiaan. Lisäksi huovuttaminen on hauskaa tekemistä ja kehittää kädentaitoja. Ja valmis työ on ihana joulukoriste, jonka voi ripustaa vaikka joulukuuseen.

Neula-huovutus-pakkaus-Pingviini
Neulahuovutus pakkaus Pingviini on ihana jouluaskartelu idea.

Pakkauksen sisältö

  • Styrox pohjat, joiden päälle villa huovutetaan
  • Huovutusvilla
  • Huovutusneulat
  • Lankaa
  • Muoviset leikkivalot
  • Helmet (2 kpl)
  • Kuvitetut ohjeet, joita on helppo seurata
Neula-huovutus-pakkaus-Pingviinin-sisältö
Neulahuovutus pakkaus Pingviinin sisältö

Neulahuovutus

Neulahuovutus/ kuivahuovutus on helppo käsityötekniikka. Tekniikka on kuivahuovutusta siksi, ettei tässä tarvitse käyttää vettä tai saippuaa, pelkkä neula riittää huovuttamaan villan. Tässä paketissa on styrox pohjat, minkä päälle on helppo huovuttaa neulalla. Huomio, että neulaa ei kannata vääntää, jos se osuu styroxiin. Sen terä voi katketa helposti.

Näin pääset alkuun:

Revi pieni määrä villaa peittämään styrox pohjaa, vain pieni, ohut kerros tarvitaan ja voit lisätä villaa aina työn edetessä. Sinun pitäisi peittää styrox muoto ympäriinsä villalla ja villan pitää pysyä paikoillaan. Tarkista, että sinulla on muotoon kuuluva oikean värinen villa. Ota huovutusneula ja tökittele villaan suorilla työnnöillä. Älä taivuta neulaa, ettei sen kärki katkea. Kun toistat tätä liikettä, villa huopuu ja tarttuu pohjaan kiinni. Muista myös, että neula on tosi terävä! Toista tätä prosessia niin kauan, että lopputulos (villakerroksen paksuus) näyttää hyvältä, peittää koko pohjan  ja olet tyytyväinen tulokseen. Tämä  prosessi vie jonkin aikaa, joten älä odota pikaista valmistumista.

Kun haluat lisätä värejä toisten värien päälle, toimi kuten äsken ja pakota villa muotoutumaan haluttuun muotoon.

Lopuksi liimaa palat yhteen hyvällä liimalla (kangasliima, Erikeeper tai muu liima, jossa ei ole liottimia).

Toimitusehdot löytyvät täältä.

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.