Huovutuspakkaus Joutsen (DSM106035)

9,90  sis. alv

Huovutuspakkaus Joutsen on hauska neulahuovutuspaketti kaikenikäisille. Pakkauksessa on lähes kaikki tarvittava joutsenen huovuttamiseksi. Tarvitset lisäksi vain liimaa. Ihastuttava lahjaidea.

2 varastossa

Kuvaus

Huovutuspakkaus  Joutsen  on hauska neulahuovutuspaketti kaikenikäisille. Pakkauksessa on lähes kaikki tarvittava joutsenen huovuttamiseksi.  Laiskiaisen  koko noin 11,0 cm.

Täydellinen lahjaidea

Huovutuspakkaus Joutsen on  täydellinen lahjaidea: tarvikkeet on pakattu kauniiseen pahvirasiaan. Lisäksi huovuttaminen on hauskaa tekemistä ja kehittää kädentaitoja. Ja valmis työ on kiva pieni koriste-esine, jota voi käyttää myös leikeissä. Lisäksi tarvitset vain liimaa.

Huovutus-pakkaus-joutsen
Paketista huovutat kauniin joutsenen, jota voi käyttää myöhemmin vaikkapa leikeissä. Tuote on pakattu tukevaan pahvirasiaan, jolloin se on kiva antaa lahjaksi tekemispakettina.

Pakkauksen sisältö

  • Styrox pohja, jonka päälle villa huovutetaan
  • Huovutusvilla
  • Huovutusneulat (2 kpl)
  • Lankaa
  • Muotoon leikattu kruunu
  • Askartelupunosta
  • Kaksi helmeä
  • Kuvitetut ohjeet, joita on helppo seurata
Pakkauksen-sisältö
Paketissa on kaikki tarvittava työn tekemiseksi.

 

Neulahuovutus

Neulahuovutus/ kuivahuovutus on helppo käsityötekniikka. Tekniikka on kuivahuovutusta siksi, ettei tässä tarvitse käyttää vettä tai saippuaa, pelkkä neula riittää huovuttamaan villan. Tässä paketissa on styrox pohjat, minkä päälle on helppo huovuttaa neulalla. Huomio, että neulaa ei kannata vääntää, jos se osuu styroxiin. Sen terä voi katketa helposti.

Näin pääset alkuun:

Revi pieni määrä villaa peittämään styrox pohjaa, vain pieni, ohut kerros tarvitaan ja voit lisätä villaa aina työn edetessä. Sinun pitäisi peittää styrox muoto ympäriinsä villalla ja villan pitää pysyä paikoillaan. Tarkista, että sinulla on muotoon kuuluva oikean värinen villa. Ota huovutusneula ja tökittele villaan suorilla työnnöillä. Älä taivuta neulaa, ettei sen kärki katkea. Kun toistat tätä liikettä, villa huopuu ja tarttuu pohjaan kiinni. Muista myös, että neula on tosi terävä! Toista tätä prosessia niin kauan, että lopputulos (villakerroksen paksuus) näyttää hyvältä, peittää koko pohjan  ja olet tyytyväinen tulokseen. Tämä  prosessi vie jonkin aikaa, joten älä odota pikaista valmistumista.

Kun haluat lisätä värejä toisten värien päälle, toimi kuten äsken ja pakota villa muotoutumaan haluttuun muotoon.

Lopuksi liimaa palat yhteen hyvällä liimalla (kangasliima, Erikeeper tai muu liima, jossa ei ole liottimia).

Toimitusehdot löytyvät täältä.

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.