Huovutuspakkaus Enkeli (977408)

3,95  sis. alv

Huovutuspakkaus Enkeli on helppo neulahuovutuspaketti pienelle enkelille.   Pakkauksessa on lähes kaikki tarvittava enkelin huovuttamiseksi. Tarvitset lisäksi vain liimaa.  Sopii lähes kaikenikäisille (ei ihan pienille, koska neula on terävä). Valmis enkeli  on 10 cm.

5 varastossa

Kuvaus

Huovutuspakkaus  Enkeli  on  neulahuovutuspaketti kaikenikäisille. Pakkauksessa on lähes kaikki tarvittava enkelin huovuttamiseksi. Lisäksi tarvitse vain liimaa (esimerkiksi kangasliima tai joku askarteluliima). Valmiin enkelin koko noin 10 cm.

Huovutuspakkaus Enkeli  on  kiva idea jouluaskarteluihin. Huovuttaminen on hauskaa tekemistä ja kehittää kädentaitoja. Ja valmis työ on kaunis joulukoriste joko itsellesi tai voit antaa sen lahjaksi.

siemenhelmiä, hiuksia, nyöriä. Mukana ohjeet. Koko kertoo valmiin tuotteen koon..

Huovutuspakkaus-Enkeli
Huovutuspakkauksessa on lähes kaikki mitä tarvitset enkelin huovuttamiseksi. Lisäksi tarvitset liimaa.

Huovutuspakkaus-Enkeli

Pakkauksen sisältö

  • Valkoista villaa
  • Valkoista huopaa
  • Puiset kasvot
  • Styrox-vartalo
  • Siemenhelmiä
  • Hiuksia
  • Nyöriä
  •  Huovutusneula
  • Neulahuovutusalusta
  • Kuvitetut ohjeet, joita on helppo seurata

Neulahuovutus

Neulahuovutus/ kuivahuovutus on helppo käsityötekniikka. Tekniikka on kuivahuovutusta siksi, ettei tässä tarvitse käyttää vettä tai saippuaa, pelkkä neula riittää huovuttamaan villan. Tässä paketissa on styrox pohjat, minkä päälle on helppo huovuttaa neulalla. Huomio, että neulaa ei kannata vääntää, jos se osuu styroxiin. Sen terä voi katketa helposti.

Näin pääset alkuun:

Revi pieni määrä villaa peittämään styrox pohjaa, vain pieni, ohut kerros tarvitaan ja voit lisätä villaa aina työn edetessä. Sinun pitäisi peittää styrox muoto ympäriinsä villalla ja villan pitää pysyä paikoillaan. Tarkista, että sinulla on muotoon kuuluva oikean värinen villa. Ota huovutusneula ja tökittele villaan suorilla työnnöillä. Älä taivuta neulaa, ettei sen kärki katkea. Kun toistat tätä liikettä, villa huopuu ja tarttuu pohjaan kiinni. Muista myös, että neula on tosi terävä! Toista tätä prosessia niin kauan, että lopputulos (villakerroksen paksuus) näyttää hyvältä, peittää koko pohjan  ja olet tyytyväinen tulokseen. Tämä  prosessi vie jonkin aikaa, joten älä odota pikaista valmistumista.

Kun haluat lisätä värejä toisten värien päälle, toimi kuten äsken ja pakota villa muotoutumaan haluttuun muotoon.

Toimitusehdot löytyvät täältä.

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.